My Posts

Wat als ik ineens veel geld zou winnen?

Wat als ik ineens veel geld zou winnen?

Rond oud en nieuw is het een trend: loterijen die hoge bedragen verloten en ieder jaar weer zijn er veel mensen die meedoen aan deze “gekte”. Om eerlijk te bekennen ben ik er daar ook 1 van en hoewel ik nog nooit dat geluk heb gehad droom ik wel ieder jaar over wat ik zou doen als ik ineens veel geld zou winnen. Vandaag vertel ik je wat ik ermee zou doen, en dat zou toch best eens verrassend kunnen zijn…

Ieder jaar na het einde van zo’n loterij zoals de staatsloterij zeg ik weer: Volgend jaar doe ik echt niet meer mee. Tot het einde van het jaar weer nadert en ik dan toch denk “niet geschoten is altijd mis”. Toevallig heb ik er dit jaar ook eentje “gewonnen” en heb ik er zelf ook eentje gekocht want tja wat als?

Normaal leven

Aller eerst zou ik heel blij zijn als we een groot bedrag zouden winnen want dan kunnen we eindelijk normaal leven zonder te denken “mmm kan dit wel?” of “Zal ik dit wel doen?”. We kunnen dan gewoon wat ruimer leven, natuurlijk niet alles over de balk gooien, maar de kinderen dan ook af en toe net wat extra’s geven wat we ze nu niet altijd kunnen geven. Begrijp me niet verkeerd: We hebben het niet slecht, maar kunnen ook niet zomaar van alles kopen zonder na te denken.

Delen

Ik ben het type wat graag deelt met anderen en ik zou mijn ouders, indien het een flink bedrag is, ook wat schenken zodat zij ook iets ruimer kunnen leven. Daarnaast heb ik altijd gezegd dat ik, als ik heel veel win, een keer een dagtochtje wil maken met de mensen die bij ons op de dagbehandeling komen van mijn werk. Gewoon omdat ik het leuk vind om hen een dagje uit te gunnen en te laten genieten.

Vakantie

Sinds onze reis naar Curacao zijn wij helemaal weg van dit land en willen wij niks liever dan onze kinderen ook dit mooie land laten zien. Met een grote prijs wordt dit mogelijk gemaakt en kunnen wij een aantal dagen gaan genieten en de kinderen al dat moois laten zien.

Vakantie huis voor ouderen

1 van mijn grootste wensen is het opzetten van een vakantie huis voor oudere mensen die net wat meer zorg nodig hebben dan gemiddeld. En het liefst zou ik dat opzetten ergens in een warm land zodat men met partner ook kunnen genieten van de warmte en daarnaast de zorg krijgen die zij nodig hebben. Dit is natuurlijk niet iets wat je zomaar even opzet want dat kost veel geld, tijd en je moet de juiste mensen vinden die helpen.

Shoppen

Een droom van veel vrouwen is waarschijnlijk om eens lekker los te gaan in de winkel en lekker te shoppen. Waarschijnlijk zal ik dan, zoals gewoonlijk, vooral voor de kinderen shoppen en mezelf op de 2e plaats zetten ???? maar het feit dat je gewoon even lekker kunt kopen wat je zou willen is wel heel lekker.

Nou ja dit waren een beetje mijn “dromen” die ook waarschijnlijk alleen bij dromen blijft want ik heb eigenlijk nooit echt het geluk dat mij zoiets overkomt maar wie niet waagt wie niet wint toch? ¬†En uiteindelijk zit geluk in veel meer dan alleen veel geld toch? ????

Wat is jouw wens als je een hele grote prijs wint?

Facebook Comments

<!– advertentie 3

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...