bucketlist

Het einde van het jaar nadert en dat is voor mij altijd een reden om terug te blikken maar ook vooruit op dingen die ik nog wil gaan bereiken. Dat bracht mij op het idee om eens een “bucketlist” te maken van datgene wat ik ooit nog wil doen…

Natuurlijk kan ik deze dingen niet allemaal doen in 2016, als dat zo was dan zou ik een flinke smak geld hebben gewonnen 😉 maar ik hoop er een aantal misschien wel af te kunnen strepen?

 • Naar Beauty & de Beast gaan: lijkt me een geweldige musical, ik ben ook echt een musical fan maar helaas doordat het ook best duur is zit het er vaak niet in..
 • Paracute springen: eigenlijk vooral de wens van mijn man maar stiekem lijkt het mij ook geweldig om eens mee te maken.
 • Ballonvaart maken: Dit is dan vooral mijn wens maar ik zou dit heel graag met mijn man doen, al denkt hij dat hij het niet durft en misschien zelfs met de kinderen?
 • Een lang weekend naar Disneyland: dat zou ik zo geweldig vinden vooral voor mijn kinderen. Ik ben er ooit 1 x geweest toen ik denk ik een jaar of 6 was? En ik wil me gewoon weer even kind voelen en genieten van mijn kinderen 🙂
 • Een mooie gezinsfotoshoot laten maken: we missen gewoon een prachtige foto aan de muur maar steeds komt het er niet van…
 • Zelf een keer helemaal gestyled en ala Marilyn Monroe (maar dan niet in de witte jurk maar wel mooie jurkjes uit die tijd) op de foto
 • Een reis naar Curacou samen met mijn gezin en daar zwemmen met dolfijnen, ik denk dat dat met name voor onze dochter geweldig is. Het liefst was ik ook in een mooi land getrouwd maar we zijn al getrouwd, wie weet kunnen we dan ooit eens opnieuw het ja woord daar doen?
 • Naar Amerika voor een rondreis: ik heb het bij een collega gezien die het heeft gedaan en het lijkt me geweldig!
 • Eens een dagje shoppen alleen maar voor mezelf: want vaak ga ik voor mijn kinderen en vergeet ik mezelf 😉 In 2016 ga ik dit dus echt eens inplannen!
 • Een rondreis door Afrika: lijkt me ook prachtig maar dit is iets wat we waarschijnlijk ooit eens gaan doen als de kinderen oud genoeg zijn.

 

Hebben jullie ook leuke dingen op jullie “bucketlist” ?

Liefs

Kelly

Facebook Comments

1 Comment on Mijn “Bucketlist”

 1. Nicole Orriëns
  23 december 2015 at 13:02 (3 jaar ago)

  Ik ben geen fan van bucket lists, en heb er dan ook geen. Maar ik hoop dat je je lijstje kunt verwezenlijken!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge