My Posts

Mijn eerste receptenboek is uit!

Mijn eerste receptenboek is uit!

 

Na weken stil eraan gewerkt te hebben was het gisteren echt zover: mijn aller eerste recepten boek is uitgekomen! En stiekem ben ik toch best wel een beetje trots.

Eigenlijk stond een receptenboek al langer op mijn bucketlist maar om het echt professioneel aan te pakken vergt dat toch best wel veel tijd en komt er toch iets meer bij kijken. Toen ik op een gegeven moment een mail kreeg van Linda van Fotofabriek en zij mij voorstelde om een receptenboek te maken dacht ik “Hé zo kan het natuurlijk ook”, en ben ik aan de slag gegaan.

Uitzoeken en bewerken 

Ik ben gestart met het uitzoeken van de recepten die ik erin wilde hebben en daarna met het bewerken en toevoegen van de foto’s. Eigenlijk ging het bewerken ook best wel makkelijk in het fotofabriek programma. maar doordat ik ook nog gewoon een gezin heb, werk en ik er toch wel wat moois van wilde maken heeft het een paar weken geduurd voordat ik het voor elkaar heb gekregen. Maar nu is het resultaat daar eindelijk en ik ben best wel trots op mijn eerste receptenboek. Het is dan wel geen boek die je in boekwinkels kunt kopen maar alleen online maar je moet ergens beginnen toch?

healthy-food-boek

Inhoud

De recepten die ik heb gebruikt in het boek zijn vrij makkelijk en snel te bereiden waardoor je geen uren in de keuken hoeft te staan. Ik heb diverse recepten in het boek geplaatst in de categorie:
– Ontbijt (waaronder ook een aantal lekkere smoothies)
– Lunch
– Diner
– Tussendoortjes

Er zitten wat bekende recepten bij maar ook wat nieuwere om te ontdekken.

healthy-food-boek-2

Ik heb er voor gekozen om een wat groter lettertype te gebruiken zodat het tijdens het koken best goed te lezen is. Ook heeft elk recept een foto zodat je een beetje kan zien hoe het recept eruit zou zien na het bereiden.
Er is verder geen grafisch ontwerper of taaldeskundige aan te pas gekomen waardoor het echt “mijn” boek is en dus ook in de stijl geschreven zoals je het van mij gewend bent.

healthy-food-boek-3

healthy-food-boek-4

Kopen

Het leuke is dat het boek ook door jullie gekocht kan worden, in 2 varianten. De boeken worden ook per bestelling gedrukt, hiermee zijn er geen onnodige kosten of overschot wanneer er veel in 1 x worden gedrukt. Levertijd is daardoor wel ietsjes langer, een paar dagen.

Variant 1 is de spiraal: ideaal om open op je keukenblad te leggen zodat het ook goed plat ligt tijdens het koken. Deze variant kost 10 euro (exclusief verzendkosten).

https://healthykelly-retail.printapi.nl/cart/add/2f4b874f8d7ae611b055000c29aaee9d

En de Hardcover variant, deze is iets luxer qua uitstraling en afwerking en kost 12,50 (excl verzendkosten)

https://healthykelly-retail.printapi.nl/cart/add/5f0348fa8c7ae611b055000c29aaee9d


Je kan ze bestellen door op de bovenstaande buttons te klikken. Wil je liever wat besparen op de verzendkosten? Je kan ook een boek bestellen door mij te mailen op info@healthy-kelly.nl, geef dan even aan welke variant je wilt hebben. Ik verzamel dan een aantal orders die ik tegelijkertijd ga bestellen en vervolgens naar jullie verstuur. Deze variant duurt wel wat langer qua verzenden aangezien ik eerst wat orders verzamel alvorens ik bestel.

In de toekomst verschijnt er waarschijnlijk ook nog een boek die je in de boekwinkel kunt kopen maar zoals ik al zei kost dat net wat meer tijd en voorbereiding ????

Zou jij dit boek in je receptenboek collectie willen hebben?

Liefs Kelly

Facebook Comments

<!– advertentie 3

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...