Vandaag het inspirerende verhaal van Willeke die maar liefst 41 kg afviel.

Willeke is 34 jaar en moeder van een tweeling van 4. Ze viel maar liefst 41 kg af en deelt haar ervaring.

1. Wanneer kwam je op het punt dat je dacht: “en nu is het genoeg nu ga ik afvallen? ”

Toen ik mezelf steeds rotter ging voelen en ik mijn vriendinnen slanker zag worden en mezelf alleen maar dikker. Ik kwam op een gegeven moment op een punt dat ik dacht: dit kan echt niet meer Wil je moet iets met jezelf gaan doen.

2. Hoeveel en hoe ben je afgevallen? 

Ik ben 41 kg in 3 jaar tijd afgevallen van 101 kg naar 60 kg en het voelt enorm goed. Dit heb ik gedaan door eerst bezig te zijn met weight watchers en daarna ben ik over gegaan op myfitnesspall (app). Daarnaast heb ik een verslaving ontwikkelt voor sporten, met name hardlopen 2 x in de week en kracht training 3 x per week.

3. Wat vond je het lastigste in je afval strijd?

Als ik heel eerlijk ben heb ik niet echt lastig momenten gehad. Misschien komt dat ook wel omdat ik 2 x in de week mezelf wat lekkers gunde en ik daar naartoe leefde? Dat heeft voor mij wel goed gewerkt.

repeat4. Voel je je anders nu je bent afgevallen? Wat is er veranderd?
Ik voel me zeker anders, het is fijn dat ik niet meer in de grote maten kleding hoef te kopen maar gewoon in elke winkel wat kan kopen omdat ik weer een normale maat heb.

5. Wat zou je anderen als tips of advies mee willen geven?

De meeste mensen beginnen altijd op maandag maar waarom wachten en niet gelijk starten? Als je ervoor wilt gaan ga er dan gelijk voor maar zorg ervoor dat je het stap voor stap doet Rome is tenslotte ook niet in 1 dag gebouwd toch?

Bedankt voor je verhaal Willeke.

Wij zijn opzoek naar nieuwe afslank inspiratie verhalen, ben jij bezig met afvallen? Of ben jij wat kilo’s afgevallen en wil je daarover vertellen? Stuur dan een mailtje naar info@healthy-kelly.nl  bij voorkeur mensen die ook een voor en na foto bij hun artikel willen plaatsen maar dit is geen verplichting.

Liefs Kelly

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge