December loopt op zijn eind, goede voornemens worden weer gemaakt. Hoog op het lijstje van veel mensen staat een fitter en slanker leven voor 2018. Met de DISQ challenge maak je daarbij de eerste stap. Maar wat is het nu precies? Ik test het voor jullie uit en het goede nieuws is: ik mag iemand een duwtje in de rug geven door een gezonde start van 2018. Ik geef namelijk 1 DISQ challenge pakket weg, lees dus snel verder om te zien of het wat voor je is…

Al diversen keren zag ik het voorbij komen de DISQ. Een apparaat waarmee je een volledige workout kunt doen waar en wanneer je maar wilt. De DISQ bestaat uit een heupgordel en 2 enkel straps die makkelijk in gebruik zijn. Door middel van de knoppen kun je je eigen weerstand bepalen zodat je op je eigen niveau kunt trainen.

21 dagen DISQ Challenge

De DISQ challenge bestaat uit 21 dagen. 21 dagen waarbij je dagelijks 10 minuten traint; waar en wanneer je wilt je kan namelijk het apparaat makkelijk meenemen, zo heb je ook geen excuus meer om niet te trainen.
Per dag krijg je een ander filmpje waarbij er diverse spiergroepen getraind worden. Je kan dit ook ideaal afstemmen op je eigen niveau door de weerstand lager of juist hoger te zetten. Ook krijg je begeleiding op het gebied van voeding als je dat wil en krijg je een PDF toegezonden met allerlei info over voeding.

Tijdens de 21 dagen DISQ Challenge krijg je regelmatig appjes, mailtjes en kun je ten alle tijden contact zoeken met je coach. Ik appte bijvoorbeeld laatst “De core workout is geen favoriet” waarbij ik het antwoord terug kreeg: ” Als iets je favoriet wordt dan moet je zwaarder gaan trainen”, Oei strenge coach 😉 hihi maar dat heb ik ook even nodig.

* Algemeen filmpje over DISQ

Wat vind ik van de 21 dagen DISQ Challenge?

Ik ben nu om precies te zijn op dag 7 van de 21 dagen DISQ challenge. Op 1 dag na heb ik alle trainingen gedaan en degene die ik heb gemist heb ik de dag erna gedaan waardoor ik 20 minuten heb getraind. Toen ik begon gaf ik aan Marcel aan dat ik een beetje “lui” ben geworden en dat was ik ook echt. Ik had namelijk al weken geen sportschool meer gezien. Marcel moest er wel een beetje om lachen want ik ben tenslotte toch een “Health Blogger” maar hé niet altijd gaat alles perfect dus ook niet bij mij.

Normaal gesproken begint de challenge op 8 januari maar Marcel vond het een goed idee als ik van te voren al zou starten zodat ik mijn ervaring kan delen. Bovendien had ik het echt nodig om weer in beweging te komen. Dat is de afgelopen dagen ook gelukt. Na het invullen van een online intake formulier en het ontvangen van het pakket kon ik aan de slag.

Variatie

Ik vind de trainingen erg gevarieerd en ondanks dat het maar 10 minuten is merk ik dat ik toch zeker wel wat heb gedaan, ik voel mijn spieren goed. Inmiddels kan ik bij sommige oefeningen ook al de weerstand wat hoger zetten dat geeft wel een kick hoor dat dat zo snel al kan. Je kan de weerstand ook makkelijk verzetten door middel van de draaiknop. De support die je er bij kunt krijgen is ook erg fijn want ik hoef maar te appen of mailen en krijg al vrij snel een antwoord. Doordat ik nu deze trainingen volg merk ik dat ik qua voedings ook automatisch weer gezonder ga eten en het allemaal een stuk makkelijker gaat.

Zaterdag vertrek ik op vakantie en ik heb me voorgenomen om de DISQ ook mee te nemen. Dit kan ook makkelijk want het neemt niet zoveel ruimte in beslag en er zit een handige meeneem tas bij. Of ik het ook vol ga houden met gevoels temperaturen van meer dan 30 graden? Dat weet ik nog niet maar waarschijnlijk ben ik toch heel vroeg wakker en 10 minuten dat moet te doen zijn. De motivatie is er in ieder geval dus dat moet vast goedkomen!

Winactie

In samenwerking met DISQ mag ik 1 persoon een goede start van het jaar aanbieden. Je maakt namelijk kans om mee te doen aan de DISQ challenge die start op 8 januari. Het hele pakket heeft maar liefst een waarde van 249 euro (LET OP: Nu kan je nog tijdelijk Bestellen met een korting en kost de challenge je 199 euro) en helpt jou om 2018 fit te starten!

Wat moet je daarvoor doen?

Op 29 december maak ik de winnaar bekend! Uiteraard hou ik jullie op de hoogte van mijn vorderingen tijdens mijn DISQ Challenge. Ook zullen jullie dan nog foto’s gaan zien van mij in actie 😉

Update de winnaar is geworden Mieke Stam  gefeliciteerd! Wil je een mail sturen naar info@healthy-kelly.nl dan zorg ik dat het in orde komt..

Wil jij fit 2018 starten?

Facebook Comments

5 Comments on Train je fit met de DISQ challenge + winactie (gesloten)

 1. Liesbeth
  27 december 2017 at 20:41 (2 jaar ago)

  Dit ken ik nog niet! Heel gaaf! Ik doe graag mee om de laatste zwangerschapskilo’s eraf te trainen!

  Beantwoorden
 2. anna
  26 december 2017 at 21:55 (2 jaar ago)

  Wooow mega gaaf!!! Ik doe heel graag mee..!

  Facebook: An Na

  Beantwoorden
 3. Jan
  26 december 2017 at 17:44 (2 jaar ago)

  Lekker fitter het nieuwe jaar beginnen om nu eens iets extra aan een work out te doen.

  Beantwoorden
 4. Mieke Stam
  24 december 2017 at 19:51 (2 jaar ago)

  Dat ziet er cool uit! en 10minuten per dag moet te doen zijn. Momenteel red ik het maar 1x per week om naar de sportschool te gaan en ik zou eigenlijk echt fitter willen worden maar het lukt me gewoon echt niet 🙁 Met zo’n app en een coach lijkt het me ook makkelijker om gemotiveerd te blijven. Ik waag een kansje, want 2018 wordt MIJN jaar <3

  Beantwoorden
 5. Saskia
  24 december 2017 at 12:19 (2 jaar ago)

  Mijn voornemen (is net als vele andere) om fitter en gezonder te worden. Zodat ik meer energie heb om (nog meer) leuke dingen te doen met mijn zoontje.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge