Een tijdje terug schreef ik over ons eigen sport hok. We hebben een hok aan onze schuur gebouwd met de intentie om daar te gaan  sporten. Hoe staat het er nu voor? En wordt het hok nog wel gebruikt als sporthok?

Het was zo mooi een eigen sporthok. Vol apparatuur waarop we lekker konden trainen. En dat is ook zeker gebeurd, de eerste 2 weken. Maar nu wordt dat toch wel steeds minder. Ik sport natuurlijk ook nog bij de complete verandering en in het sporthok is het vaak maar koud en saai alleen.

Daarnaast heeft het sporthok inmiddels ook een beetje een andere functie gekregen. Ik heb er namelijk een klein fotostudiootje gemaakt voor mijn fotografie.  Compleet met doeken en studio lampen. Wel heb ik met mijn man de afspraak gemaakt dat ik steeds als ik een shoot heb gehad dat ik alles weer opruim zodat er gesport kan worden, dat dus nagenoeg niet gebeurd.

Sportmaterialen

Toch is de intentie er nog steeds om te gaan sporten in ons eigen hok. We gaan namelijk in Juli weer naar Curacao en het zou fijn zijn als ik dan toch weer wat strakker ben. Bij Betersport heb ik al een beetje rond zitten kijken. Ik zou bijvoorbeeld nog heel graag een fitness bal willen hebben en een suspension trainer. Maar de vraag is dan natuurlijk: gaan we het dan wel gebruiken.

In ons sporthok hebben we nu een roeitrainer, krachtstation, spinningbike, halters, en een boksbal. Mijn man zou graag nog een loopband willen en ik een crosstrainer. Maar daar zijn we nog niet over uit. Ik zeg namelijk tegen mijn man: lopen kunnen we ook buiten. Terwijl hij op zijn buurt weer zegt dat ik ook gewoon de stepper zou kunnen pakken die aan het krachtstation vast zit. Op alles is dus wel wat te zeggen.

Belangrijk voor ons is wel dat we goed materiaal gebruiken ik heb namelijk weleens home trainers gezien die na een jaar al afgeschreven zijn en dat willen we niet. Gelukkig hebben we volop goed materiaal staan maar ja nu nog gebruiken. Dus als je een tip hebt voor mij hoe ik mezelf een schop onder mijn hol kan geven? Dan hoor ik het graag!

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge