My Posts

The day after… de uitzending

The day after… de uitzending

Gisteren was de tv uitzending en vandaag blik ik erop terug. Want jeetje het leek wel of er een bom ontplofte…

Het is nu nacht terwijl ik dit aan het typen ben want op de een of andere manier kan ik maar niet slapen, ik zit blijkbaar ook nog helemaal vol adrenaline? Dat had ik trouwens ook toen ik op de bank zat ik trilde als een rietje en dat was niet vanwege de kou. Maar goed dat “probleem” heb ik wel vaker als ik iets toch wel spannend vind.

De uitzending

Stiekem had ik al gekeken op RTL XL samen met mijn man en onze kinderen afgelopen week toen het erop kwam. Ik wilde gewoon weten wat er kwam en heb het ook nog een stuk of 3 x extra gekeken omdat ik gewoon zo erg moest wennen aan mezelf op t.v zien. Na 3 x kijken was ik er wel aan gewend, ik baalde er namelijk van dat je op t.v toch echt wel wat dikker lijkt dan dat je daadwerkelijk bent ????

Wat vonden wij er van?

Allereerst wil ik zeggen dat wij echt een top vakantie hebben gehad en dat van de activiteiten die we hebben gedaan maar heel weinig in de uitzending te zien was, dat was wel enorm jammer. Verder vonden we het best wel een mooie uitzending al was het allemaal (met name voor mijn man) een beetje onwennig op t.v. Sommige stukjes zijn wat ingekort waardoor ze net iets anders overkomen dan dat ze bedoeld zijn maar ja als er 12 uur film is gemaakt dan moet er nu eenmaal een selectie gemaakt worden, en ik weet dat er een hele hoop mooie beelden missen ;). Wij vonden het een mooie uitzending en vooral het laatste stukje wat we hebben meegemaakt op Curacao heeft me enorm goed gedaan. Ik heb ook nog even via Messenger contact gehad met de andere kandidaten en ook zij vonden het een hele mooie uitzending.

Wat vond de rest ervan?

Vrienden, familie, collega’s en kennissen hebben positief gereageerd en vonden het erg leuk. Mijn whatsapp en facebook messenger stonden roodgloeiend ;), er waren zelfs mensen die aangaven het toch niet helemaal droog te hebben gehouden bij het laatste stukje, best grappig om te horen aangezien ik normaal gesproken ook zo’n “emo muts” ben. Toen we met onze kinderen keken vond ik het ook echt heel bijzonder. Aan het eind zei ons zoontje van 4 “ahhh wat zielig” en onze dochter van 6 stormde naar boven om daar ineens uit het niets intens in huilen uit te barsten. Dit was een zielig moment maar tegelijkertijd ook wel een bijzonder moment aangezien ze heel veel moeite heeft om haar emoties te uiten, in dit geval kon ze dat wel. Ik heb haar ook gerust kunnen stellen dat papa en mama echt niet verdrietig waren maar dat er soms ook tranen van geluk zijn.

Wat vond Nederland ervan ?

Ja dan heb je natuurlijk Twitter, Facebook en alle andere social media nog, en hoe makkelijk is het om vanaf je luie stoel zomaar zonder na te denken iets de wereld in te sturen? Oké ik doe er soms zelf ook weleens aan mee al deel ik dat vaak alleen maar met mijn eigen vrienden en niet met heel Nederland. Maar goed daar werden we al goed op voorbereid dat dat altijd gebeurd en dat men altijd wel iets vind.
En inderdaad dat gebeurde ook, er leek wel een bom ontploft op twitter maar eigenlijk heb ik er wel om kunnen lachen. Aannames die er werden gedaan zonder iets te weten, mensen die je dom noemen zonder je te kennen, lachwekkende tweets etc etc.

Oogafwijking

Wat ik wel enorm jammer vond, en nee ik maak me er verder niet druk om en mijn man al helemaal niet maar wil het wel kwijt, is dat sommige mensen het nodig vonden om mijn man met de oogafwijking die hij heeft belachelijk te maken. Zonder ook maar even na te denken worden er grapjes over gemaakt terwijl ze niet eens weten hoe en wat. Om gelijk maar even alles uit de wereld te helpen: mijn man heeft in het verleden een oogoperatie gehad waarbij de chirurg het verkeerd heeft gedaan waardoor hij nu blijvend een oogafwijking heeft. Maar dat heeft ook zo zijn voordelen want hij ziet ook echt meer dan de gemiddelde Nederlander. Ik zelf zie het niet eens meer dat hij dat heeft, al vind hij het vaak zelf wel heel storend. Maar wellicht voor de fanatieke twitteraars (of hoe je ze noemt) een idee om in het vervolg niet zomaar er alles op te zetten zonder dat je weet hoe de vork in de steel steekt?

Herinnering voor later

We hebben een mooie herinnering voor later voor als we ooit kleinkinderen hebben haha, bovendien hebben we echt een geweldige reis gehad die niemand ons meer afpakt. Dat dingen soms anders zijn op t.v dan in het echt dat nemen we maar voor lief. We hadden dit niet willen missen en willen zeker nog eens terug met de kinderen (zonder camera haha).

De komende weken zal ik nog wat leuke blogs delen over Curacao en wat we er zoals hebben gedaan.

Facebook Comments

<!– advertentie 3

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

2 Comments on The day after… de uitzending

  • Healthy Kelly

   4 januari 2017 at 13:08 (7 uur ago)

   Er zijn wel meer bezoekers idd wat wel opvallend is want mijn blog is niet specifiek bij naam genoemd

   Beantwoorden

  • <!– #comment-##

  <!– .children

 1. <!– #comment-##

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...