color run

Vandaag heb ik meegedaan aan de color run en wat was dat ontzettend gaaf om te doen!

Samen met mijn sportmaatje Janneke en haar man hebben wij ons eraan gewaagd. Na een reis, waarbij we eerst verkeerd zijn gereden doordat we het verkeerde adres hadden ingevoerd, kwamen we uiteindelijk op de parkeerplek waar we met bussen naar het terrein werden gebracht. De sfeer zat er in de bus al een beetje in want de muziek ging erg luid door de speakers.

Eenmaal op het terrein baalde ik wel een beetje want het was wat slecht geregeld. De kluisjes zouden voor 2 a 3 personen zijn werd in de mail verteld maar het bleken enorme kleine kluisjes te zijn waar hooguit 1 tas in kon. Ook bij de kluisjes was er een enorme opstopping waardoor je op een gegeven moment gewoon geen kant op kom. Nadat we de tassen hadden weg gebracht kwamen we bij de toiletten en die vond ik ronduit smerig, ik kan het niet anders zeggen. Het waren dixies en ik vind het gewoonweg smerig om de boodschap van mijn voorganger te zien liggen. Hopelijk doen ze dat op een volgende run anders met gewone wc wagens of iets dergelijks….

En toen was het tijd voor de run! Na even in de rij te hebben gestaan werden we aangemoedigd door Deejays en begon de run. Wat een geweldige sfeer was het bij het vertrekken. We hebben niet alles rennend gedaan omdat we anders heel snel klaar zouden zijn en we wilde juist genieten van de sfeer. En dat hebben we ook zeker gedaan. Onderweg kwamen we allerlei kleur zones tegen waar we onder gegooid werden met kleur poeder. Zo hebben we oranje, blauw, roze en paars gezien.

color run 1

Aan het eind van de run kregen we een medaille en een zakje kleurpoeder waar we zelf nog mee konden gooien voor het geval als je nog niet genoeg poeder over je heen had gehad 😉 Wij hebben elkaar dus nog lekker met groen en blauw onder gegooid en uiteindelijk kwam er nog iemand die ook een flinke hap geel over ons heen gooide. We waren dus net wandelende regenbogen. De sfeer was echt enorm gaaf en onderweg was het ook goed verzorgd met regelmatig iemand van de organisatie maar ook een water punt en een punt waar je een blikje radler kon krijgen.

color run 3

color run 4

color run 2

color run

Ik vond het echt geweldig om mee te maken en wil zeker weten nog een keer mee lopen met zo’n event want alleen al voor de sfeer zou ik meedoen. Bij thuiskomst ben ik gelijk in de douche gesprongen en na 2 x haren wassen was gelukkig er alles weer uit.

Liefs,

Kelly

Facebook Comments

3 Comments on The Color Run!

  1. Nicoline
    12 september 2015 at 20:47 (4 jaar ago)

    Ik heb nog wat roze onder 1 oksel….gaat er niet echt goed af na uur badderen. Maar goed sfeertje. Kluisjes inderdaad slecht geregeld….

    Beantwoorden

2Pingbacks & Trackbacks on The Color Run!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge