My Posts

Testa: Diervriendelijke Omega 3

Testa: Diervriendelijke Omega 3

Ik slik al een tijdje Omega 3 / Visolie omdat ik merk dat ik me als ik dat slik veel beter voel. Het wordt ook steeds populairder met name onder sporters en mensen die bezig zijn met een Healthy lifestyle. Maar wist je dat het veel diervriendelijker kan en dat er eigenlijk helemaal geen vis nodig is voor het maken van omega 3? Sterker nog er kunnen een heleboel vissen gered worden door bewust te kiezen..

Sinds kort ben ik Omega 3 aan het slikken van het merk Testa dit is niet zomaar een “visolie” maar dit is een olie gemaakt van algen. Want wist jij dat er per jaar zo’n 30 miljard vissen onnodig uit de zee wordt gevist om aan de vraag voor Omega 3 te voldoen?
Om eerlijk te zijn wist ik dat ook niet en werd ik wel even met mijn neus op de feiten gedrukt toen ik dat las. Daarom heeft Testa nu een plantaardige diervriendelijke Omega 3 ontwikkeld wat dus ook nog eens duurzamer en gezonder is.

Ingrediënten

De Algenolie van Testa bestaat uit de volgende ingrediënten:

Schizochytrium sp. algenolie, glycerol, gemodificeerd maiszetmeel, carrageenan (zeewierextract), hoog oliezuur zonnebloemolie, rozemarijn extract, antioxidant (tocoferolen, ascorbylpalmitaat), zuurteregelaar (sodium carbonaat).

Het zijn capsules en zijn makkelijk in te nemen. In 1 verpakking zitten 60 capsules en met 1 verpakking worden er 38 vissen gered!

testa-1Waar is het goed voor?

De Testa diervriendelijke omega 3 bestaat uit DHA + EPA wat onder andere erg goed is voor je hart, ogen en hersenen.
De combinatie van DHA + EPA Is bijvoorbeeld erg goed voor je hart en DHA draagt weer bij aan een goed gezichtsvermogen en een normale werking van het hart. Daarnaast is het ook erg goed voor als je zwanger bent, het draagt namelijk bij een een goed gezichtsvermogen en goede hersenontwikkeling voor het ongeboren kind.

Wat vind ik er van?

Ik ben nu al een tijdje bezig met de diervriendelijke omega 3 met algenolie en ik moet zeggen dat het me goed bevalt. Ik vind dat er geen rare smaak zit aan de capsules en ze zijn goed in te nemen. Ik was al bekend met het gebruik van gewone visolie en merkte daar al de voordelen van, ik was daarom erg benieuwd of ik misschien iets anders ging merken als ik over zou stappen naar deze capsules.
Ik kan je vertellen dat ik niet veel anders heb gemerkt behalve dat ik voor mijn gevoel nog iets meer energie kreeg en dat mijn concentratie weer wat beter is geworden dan voorheen. Ik voel me enorm goed bij het gebruik van deze Testa capsules en ben van plan deze nog langer te gaan gebruiken want je helpt er niet alleen een hoop vissen mee maar ook jezelf.

Kende jullie deze diervriendelijke omega 3 al?

liefs-kelly

Facebook Comments

<!– advertentie 3

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...