Een paar weken terug kreeg ik een pakketje met shakes van MOJO Nutrition. Ik ben ze gaan testen. Hoe is de smaak? Wat vind ik van de kwaliteit en zijn deze shakes anders ten opzichte van andere shakes? Ik vertel je het in deze blog..

Shakes zijn er niet alleen om af te vallen maar ook ideaal voor als je hebt gesport of als je een snel ontbijt wilt omdat je geen tijd hebt om iets klaar te maken. Maar ja er is tegenwoordig zoveel keus in shakes dat je soms niet meer weet wat je moet pakken. Al eerder testte ik wat shakes en dit keer heb ik me gewaagd aan de MOJO Nutrition shakes.

Natuurlijk?

MOJO nutrtion vind de natuur erg belangrijk en daarom maken ze eigenlijk alleen gebruik van producten die ook goed zijn voor de natuur. De dierlijke eiwitten worden gehaald  bij grasgevoerde koeien waarbij elke koe met zorg wordt behandeld. De plantaardige eiwtten worden gehaald uit diverse producten. Zo zit er gele erwteneiwit, bruine rijsteiwit, Sacha Inchi-eiwit, aardappeleiwit en gekiemde quinoa-eiwit in. Omdat onze plantaardige proteïne-melange ook hennepeiwit bevat, is het mengsel rijk aan vezels en Omega 3 en 6. Daarnaast bestaat de shake uit diverse vitaminen, mineralen en superfoods en bevat het geen toegevoegde suikers. Ik heb de achterkant van de verpakking van de vanille shake als voorbeeld toegevoegd:

Smaken

Opvallend vond ik de diverse smaken die ze aanbieden. Bij de meeste shakes heb je vaak standaard aardbei, banaan, vanille, chocolade en in sommige gevallen ook cappuccino maar dan houd het vaak op. MOJO Nutrition bied daarin andere smaken aan zo hebben ze bijvoorbeeld de smaak peer (aanrader!), praline, choco coco, cappucino en een smaak neutraal. Naast natuurlijk de standaard aardbei en vanille. Ook hebben ze aan de mensen gedacht die gaan voor een vegan leefstijl. Er zij namelijk speciale vegan shakes in de smaken Ecuador choco hazelnoot en Java Choco.

Wat vind ik er van?

Ik moet eerlijk bekennen dat ik best wel verrast was door de shakes. De structuur is goed, niet te dik en ook niet te korrelig. De shake mengt ook goed met melk maar ook met yoghurt of kwark in de blender gaat het heel goed. De smaken vanille, aardbei en choco zijn erg lekker maar mijn favorieten zijn toch echt peer en cappucino. De cappucino schuimt ook lekker waardoor het net lijkt alsof je een koude ice cappucino drinkt. Het feit dat er voornamelijk natuurlijke producten in zitten bevalt me wel ook het suiker gehalte is minimaal. Toch is de smaak goed en lekker zoet, de shake is namelijk wel gezoet met stevia. Sommige mensen zeggen dat stevia een rare na smaak geeft maar bij deze shakes heb ik dat niet gemerkt, een plus punt dus.

De shakes zitten in handige zakjes waardoor je ze ook makkelijk kunt meenemen. Per zakje zit er ongeveer 26 gram eiwitten in en 5,6 gram koolhydraten. Voor mij is hij dus ideaal om na het sporten in te nemen om zo even een eiwit boost te krijgen.
Ik ben heel tevreden met deze shakes en ze zijn bij mij door de keuring gekomen. Wil je meer informatie kijk dan op de site van MOJO Nutrition

Zou jij gaan voor de Vegan shakes of de Calssic en welke smaak lijkt jou lekker?

* voor dit artikel heb ik een product ontvangen, dit veranderd echter niks aan mijn mening. Ik zal ten alle tijde eerlijk zijn over mijn bevindingen.
Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge