Tegenwoordig kan je heel veel boxen bestellen; beauty boxen, maaltijdboxen etc.Maar de Jouwbox kende ik nog niet. Toen ik hem pas geleden opgestuurd kreeg was ik wel heel nieuwsgierig. Want wat is het precies? En welke producten heeft Ralph Moorman erin gedaan om mij te verblijden? Ik deel het graag met je.

Ralph Moorman is bekend van zijn boeken van de hormoonfactor. Daarin gaat het voornamelijk over voeding, training en stress. Omdat Ralph steeds meer de vraag kreeg over betere producten voor je lichaam heeft hij zijn tips gebundeld in Jouwbox. Een box met 12 producten die voldoen aan strenge criteria.

Wat zit er in de Jouwbox?

Er zitten maar liefst 12 producten in de box:

 • We Love The Planet – natuurlijke deodorant
 • Traay – lippenbalsem
 • LoveChock – pure chocolade
 • Rosalpina – natuurlijke shampoo
 • Chikko Not Coffee – mix voor Golden Milk
 • Himalaya Magnesium – magnesiumolie
 • Erica – haargel
 • Oolaboo – tandpasta
 • Sportbay® – weerstandsband
 • CHI – spirulinatabletten
 • Mudmasky – gezichtsmasker
 • Natural Heroes – witch hazel gezichtstonic

Wat zijn mijn favorieten uit de Jouwbox?

Ik heb nog niet alles kunnen testen uit de Jouwbox maar ik kan wel zeggen dat ik heel blij ben met de weerstandbanden: ideaal om mee te trainen in ons sporthok. Daarnaast is de haargel favoriet bij mijn zoontje, het blijft ook erg goed zitten.

Mijn dochter is helemaal fan van de lippenbalsem, die had ze al gelijk ingepikt. Ze heeft namelijk regelmatig droge lippen soms zelfs met korstjes maar gelukkig is dat nu een stuk minder nu ze de balsem gebruikt.

Mijn grote favoriet in de Jouwbox is het mudmasker. Even heerlijk ontspannen en tot rust komen met het heerlijke masker op je gezicht. Hier deel ik echter geen foto van, sorry, die was niet zo charmant ;). Ook de deodorant vind ik heel fijn. Het voelde eerst wel wat vreemd om deodorant vanuit een potje te smeren maar ik vind hem heel fijn. Daarnaast werkt hij ook echt goed tegen het zweten, zelfs met warm weer.

Wat vind ik er van?

Ik vind het idee van de Jouwbox heel erg leuk. Zo kom je in aanraking met diverse producten die je in de meeste gevalen nog niet kent. Bovendien vind ik het leuk om te zien welke favorieten iemand heeft, in dit geval Ralph Moorman. Zijn favorieten vielen hier in ieder geval erg in de smaak en ik ben heel erg benieuwd of er wellicht nog een volgende Jouwbox komt? Als dat het geval is dan zou ik deze zeker willen proberen.

De Jouwbox is nu voor slechts 39 euro te bestellen. De winkelwaarde van de producten is 125 euro, een flinke besparing dus. Kijk voor meer informatie op de website van Jouwbox.

Kende jij Jouwbox al?

 

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge