Zo hé de afgelopen 4 weken zijn om gevlogen! Het was dus gisteren weer tijd voor een weeg en meet moment voor Personal Body Plan. Benieuwd naar mijn resultaat? Ik deel het weer inclusief foto’s.

Aller eerst wil ik zeggen dat het de afgelopen weken best goed is gegaan maar ik merk wel dat het allemaal een beetje “gewoon” begint te worden. Ik weet hoe het allemaal werkt en daardoor, zoals ik al eerder aan gaf, hou ik alles ook minder goed bij. De trainingen volg ik nog wel gewoon.

Ik was wel een beetje bang dat het loslaten misschien effect zou hebben op het resultaat? Maar toch denk ik dat ik best tevreden mag zijn, al merk ik wel dat het langzamer gaat qua cm’s momenteel.
Qua kilo’s is er wel ineens 2 kg af, en daar ben ik natuurlijk heel blij mee!
De cm’s zijn:
– Taille – 1 cm
– Heupen – 1 cm
– Schouders + 2 (die maken dus toch weer een groei)
– Borst is hetzelfde gebleven

Het resultaat van week 0 tot nu ziet er zo uit:

personal-body-plan-week-20

Vanaf de achterkant ziet het er nu zo uit:

personal-body-plan-week-20-2

Ik krijg ook heel vaak de vraag waarom ik een buikwandcorrectie wil omdat ik zo “slank” ben. Maar dat is voor mij ook precies de reden waarom ik geen foto van de zijkant deel, daarop is mijn “probleem” wat op de voorkant foto’s onder het broekje zit wel zichtbaar. Misschien durf ik tegen de tijd dat ik een operatie ga laten doen wel het resultaat te laten zien maar voor alsnog durf ik dat nog niet aan.

Mocht je nog benieuwd zijn naar de andere weken:

personal body plan week 12 resultaatAl met al ben ik tot nu toe nog steeds erg tevreden met personal body plan. Ik moet wel nog even kijken of ik hier straks mee verder ga of dat ik het op eigen houtje verder ga doen maar daar heb ik nog even voor…

Mocht je nu zelf ook graag personal body plan willen gaan doen? Tegenwoordig kan je ook de home versie doen waarbij je vanuit huis kunt trainen, ideaal voor mensen die lang moeten werken of moeders. Als je op de volgende link klikt krijg je ook nog eens 15 euro korting: Personal Body Plan 

Wat vind jij van mijn resultaat?

liefs-kelly

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge