My Posts

Relaxen in je eigen hangmat

Relaxen in je eigen hangmat

Misschien droom jij ook wel eens van een wit strand, palmbomen en met je cocktail in de hand in een hangmat? Oké dat strand en de palmbomen moet je er even bij bedenken en die cocktail moet je toch echt zelf maken maar een hangmat is dichterbij dan je denkt..

Het weer begint langzaam wel wat minder te worden maar zeker in de herfst kunnen er nog heel wat mooie dagen zijn om te genieten van een hangmat buiten maar wist je dat je een hangmat of hangstoel ook gewoon in huis kunt gebruiken? Dit kan bijvoorbeeld met een standaard of een ophangsysteem.

hangstoel-1
Wij hebben thuis een hangmat die we ophangen aan de haken van de schommel en ik moet zeggen: het ligt echt super lekker en zelfs in de herfst / winter als het zonnetje lekker schijnt lig ik er weleens in met een dikke trui, af en toe frisse lucht doet namelijk wonderen ???? Ook onze kinderen vinden het heerlijk om er in de zomer in te liggen en maken er soms zelfs een “schommel” van door elkaar heen en weer te schommelen.  Voor ons is deze hangmat ook erg speciaal het is namelijk een “erfstuk” wat we hebben gehad van mijn schoonvader, die helaas is overleden.

hangmat-1

Ik ben vooral erg benieuwd naar of jullie een hangmat hebben en wat voor een? Of zou je er misschien graag eentje willen? Waar zou jij de hangmat dan op willen hangen?
Bij dehangmat.nl  hebben ze diverse leuke modellen, ik zou zeker eens een kijkje nemen.

Liefs Kelly

*dit artikel is een samenwerking

Facebook Comments

<!– advertentie 3

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...