geen categorie

Recept: Kip Pilaf

Recept: Kip Pilaf

Ik ben van de lekkere maar snelle gerechten en deze valt daar zeker onder. Mijn dochter zei zelfs “mama dit wil ik iedere dag eten “, hij is dus goed door de test gekomen. Vandaag deel ik het recept met jullie.

Gisteren op mijn werk, waar ik ook regelmatig kook, stond kip pilaf op het menu. Allerlei ingrediënten stonden erbij maar eigenlijk had ik het nog nooit gemaakt toch lukte het me om er iets lekkers van te maken en uiteindelijk heb ik het thuis ook gemaakt en het mijn gezin laten testen die enthousiast waren.
Het fijne van dit recept is dat je ook kan variëren met diverse groenten zodat je volop variatie hebt.

Ingrediënten voor +- 4 personen

 • 400 gram kipfilet
 • 1 bakje champignons
 • 1 potje erwten
 • 1 pot perziken
 • 1 pakje gezeefde tomaten
 • Paprikapoeder, zout, peper en eventueel een scheutje ketjap

Bereiding

 • Bak de kipfilet en voeg wat Paprikapoeder, zout en peper toe en eventueel een scheutje ketjap.
 • Voeg de gesneden champignons toe en bak deze mee.
 • Doe de erwten, de fijn gesneden perziken en het pakje gezeefde tomaten doe
 • Laat dit even pruttelen
 • Voeg naar wens nog wat kruiden of ketjap toe
 • Serveer met bijvoorbeeld rijst

20161216_172349-01

Je zou ervoor kunnen kiezen om eventueel nog wat andere groentes toe te voegen ook kan je kiezen voor bijvoorbeeld ananas in plaats van perzik.
Ga jij deze kip pilaf proberen?

liefs-kelly

 

Facebook Comments

<!– advertentie 3

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...