Na een paar maanden in spanning wachten, en vannacht nog gedroomd te hebben dat er een heel verschrikkelijke foto van mij in het blad zou komen 😉 (kon ik me overigens niet voorstellen) was het vandaag zover: De Nieuwe Happy in Shape is uit en ik sta erin! Echt mega gaaf, natuurlijk deel ik de foto’s met jullie.

Ik deelde een tijdje terug al een blog over de fotoshoot  waarin ik vertelde hoe geweldige dag ik heb gehad met de styling door Patty Zomer en haar en make-up door Leco. En met veel plezier kijk ik die foto’s nog regelmatig terug, ik had zelf ook al een fotootje vanaf het scherm mogen maken die ik niet mocht delen maar vandaag is de Happy in shape uitgekomen en mag ik de publicatie met jullie delen.

In onze supermarkt hadden ze hem (nog) niet dus ben ik naar de stad gereden om te kijken of ze hem daar hadden en ja hoor. Gelijk doorgebladerd en ik stond er dus ook daadwerkelijk in YES! de juiste foto hebben ze gebruikt dacht ik. Gauw afgerekend en weer naar huis.. Toen mijn dochter het blad door bladerde zei ze “He mama je staat er nog een keer in” ik bleek dus ook nog in de inhoudsopgave te staan (dat had ik niet gezien omdat ik vanaf achteren was gaan bladeren haha)

happy in shape publicatie 2

Maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om het verhaal en de foto, een foto waar ik toch wel mega trots op ben omdat ik mezelf daarop toch best mooi vind en ik rood een super geweldige kleur vind en ik me ook nog eens mooi slank vind in het jurkje. Ik laat jullie niet langer in spanning 😉


happy in shape publicatie

happy in shape publicatie 4

happy in shape publicatie 5

Ik hoop dat de tekst een beetje te lezen is ? Ik vond het een top ervaring en vind het een super resultaat om het zo in het blad te zien.

Wat vinden jullie ervan? Ik zou het leuk vinden als jullie een reactie achter laten 🙂

Liefs Kelly

Facebook Comments

4 Comments on Publicatie Happy in Shape

 1. Mieke
  24 mei 2016 at 22:43 (3 jaar ago)

  Wauw wat een fantastisch verhaal,ik probeer altijd wat positieve dingen uit je blog te halen. Doe zo verder!

  Beantwoorden
 2. Maris
  24 mei 2016 at 18:25 (3 jaar ago)

  Super mooie foto ! Je mag trots zijn op jezelf , mooi verhaal, ben jaloers , ik heb helaas niet zo’n doorzettingsvermogen

  Beantwoorden
  • Healthy Kelly
   24 mei 2016 at 18:50 (3 jaar ago)

   Het gaat met vallen en opstaan.. bij mij ging het ook op en af totdat de knop echt om was

   Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge