overige blogs kinderen

PLAYMOBIL winkelgalerij

PLAYMOBIL winkelgalerij

PLAYMOBIL is al jaren een begrip onder kinderen én ouders. En zeg eens eerlijk: stiekem is het ook wel heel leuk al die spulletjes, toch? Ik als moeder ben in ieder geval fan.
PLAYMOBIL heeft een groot assortiment en nog altijd verschijnen er nieuwe thema’s. Sinds kort is er de PLAYMOBIL Winkelgalerij met diverse toebehoren en verschillende uitbreidingssets om je winkelgalerij nog groter te maken. Mijn kinderen hebben het uitgetest en in deze blog lees je wat zij ervan vinden. Bovendien gaat mijn dochter speciaal voor jullie vloggen, super schattig, dat moet je zeker even bekijken.

De meeste meisjes vinden het heerlijk om te shoppen samen met mama. Althans, mijn dame vindt het fijn. Ze vindt het leuk om te neuzen tussen kinderkleding en uiteindelijk samen te belanden in een restaurantje. Als het aan onze dochter ligt wil ze iedere week wel gaan shoppen! Alleen…dat laten de financiën niet toe. Gelukkig is daar nu een oplossing voor en kan zij haar fantasie de vrije loop laten met de PLAYMOBIL Winkelgalerij en kan zij zo vaak gaan shoppen als ze wil.

PLAYMOBIL winkelgalerij

Mijn dochter was helemaal enthousiast toen zij het pakketje openmaakte. Hier kan je haar reactie zien in een unboxing video:


In het PLAYMOBIL-pakket zat de basisset van de winkelgalerij bestaande uit een fashion boutique, dierenwinkel en sportshop. Daarnaast ontvingen we een uitbreidingsset; de babywinkel, waar ze helemaal weg van is.
Maar hoe ziet dit er nu eigenlijk uit? Mijn dochter laat het je graag zien in het volgende filmpje.

Wat vind ik er van?

Natuurlijk vinden kinderen PLAYMOBIL altijd geweldig maar ik als moeder heb natuurlijk ook een mening. En eigenlijk kan ik heel kort zijn: ik vind het helemaal super! Mijn dochter (en zoontje) kan zich echt uren vermaken met PLAYMOBIL. Ze had al het grote PLAYMOBIL huis en heeft nu dan ook de winkelgalerij. Ik merk dat ze echt bezig is met rollenspellen en alles moet ook precies zo staan zoals zij het in gedachten heeft. Zo zet ze de winkels los van elkaar en zegt dan tegen mij “in het echt heb je soms toch ook losse winkels?” en daar heeft ze natuurlijk volkomen gelijk in.

Bij PLAYMOBIL wordt gedacht aan de kleinste details. Daarom zitten er soms ook heel kleine accessoires bij, die zijn niet zozeer geschikt voor hele kleine kinderen. De adviesleeftijd is daarom ook vanaf 5 jaar. Ik vind het erg leuk om te zien dat je de winkels kunt combineren en uitbreidingen kunt kopen voor nog meer speelplezier. Ben je nu ook nieuwsgierig geworden? Kijk dan in de PLAYMOBIL webshop waar je nog veel meer leuks kunt vinden!

Wat vinden jullie kinderen van PLAYMOBIL?

Facebook Comments

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

<!– #respond

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...