My Posts

Plantaardige melk van Rice Dream + Winactie

Plantaardige melk van Rice Dream + Winactie

Ik kan zelf niet goed tegen gewone melk en ben dus al fan van plantaardige melk. Nu mocht ik ook eens enkele smaken testen van Rice Dream. Benieuwd wat ik ervan vind? Ik vertel er vandaag meer over en je maakt ook nog eens kans op een leuk pakketje!

Bij Rice Dream  hebben ze diverse soorten plantaardige melk:
– Rice Dream –> Gemaakt met Rijst
– Oat Dream –> Gemaakt met Haver
– Almond Dream –> Gemaakt met Amandelen
– Nut Dream –> Gemaakt met  diverse noten (amandelen, hazelnoten, cashewnoten)
– Soy Dream –> Gemaakt met Sojabonen
– Coconut Dream –> Gemaakt met kokos
– Spelt Dream –> Gemaakt met spelt

Ik heb 4 varianten mogen testen en deel vandaag mijn mening:

Rice dream

 

Rice Dream Chocolate:

Het zal jullie vast niks verbazen als ik zeg dat mijn kinderen hier enorm gek op waren? Het heeft ook echt een heerlijke chocolade smaak dus binnen no time was hij hier op haha. Deze is dus met vlag en wimpel door de test gekomen.

per 100 ML bevatten ze de volgende ingrediënten:

Energie 215kj / 51kcal
Vetten 1.1g
(waarvan verzadigde vetzuren) 0.2g
(waarvan enkelvoudig onverzadigde vetzuren) 0.8g
(waarvan meervoudige onverzadigde vetzuren) 0.1g
Koolhydraten 9.7g
(waarvan suikers) 7.9g
Eiwitten 0.4g
Zout 0,11g
Calcium 120mg

 

Almond Dream:

Amandelmelk zo drinken doe ik niet omdat ik dat zelf niet zo lekker vind, ook mijn kinderen beginnen daar niet aan. Ik heb deze daarom lekker verwerkt in smoothies en dan is hij heerlijk ook maar weinig calorieën per 100 ml:

Energie 151kj / 36kcal
Vetten 1.4g
(waarvan verzadigde vetzuren) 0.1g
Koolhydraten 5.0g
(waarvan suikers) 4.2g
Eiwitten 0.7g
Zout 0.10g
Calcium 120 mg

 

Coconut dream:

Daar heb ik al mijn Appel – Kaneel cake mee gebakken maar ook zo is hij heerlijk van smaak. Mijn zoontje vond hem niet zo lekker mijn dochter wel en ook ik genoot er enorm van.

Energie 219kj / 52kcal
Vetten 1.1g
(waarvan verzadigde vetzuren) 0.8g
Koolhydraten 10.1g
(waarvan suikers) 7.3g
Eiwitten 0.2g
Zout 0.13g
Calcium 120mg

 

Rice Dream

Ook de Rice dream is goed door de test gekomen, lekker om havermout mee te maken maar ook lekker in een smoothie en om zo te drinken.

Energie 209kj / 50kcal
Vetten 1.0g
(waarvan verzadigde vetzuren) 0.1g
(waarvan enkelvoudig onverzadigde vetzuren) 0.8g
(waarvan meervoudige onverzadigde vetzuren) 0.1g
Koolhydraten 9.9g
(waarvan suikers) 7.1g
Vezels 0.3g
Eiwitten 0.1g
Zout 0,12g
Calcium 120mg

 

Conclusie:

Ik ben heel tevreden over de smaken van Rice Dream, wat voor mij het allerbelangrijkste is dat ik geen buikklachten kreeg wat ik dus vaak wel heb bij gewone melk. De smaken zijn ook heerlijk en ook mijn kinderen werden er enthousiast van en dat is voor mij een groot pluspunt.

Ik mag ook 2 x een pakketje weggeven met 4 smaken (welke dat wordt een verrassing) wil jij daarop kans maken? Laat dan een berichtje  op facebook achter met waarom jij wilt winnen, delen wordt enorm gewaardeerd. Natuurlijk is het ook erg leuk als je mijn pagina liked ????

Kenden jullie Rice Dreams al?

 

Liefs Kelly

Dit is een gesponsord berichtof een bericht waar ik producten voor heb ontvangen (2)

Facebook Comments

<!– advertentie 3

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...