My Posts

Personal Body Plan Resultaat na 16 weken

Personal Body Plan Resultaat na 16 weken

Wat vliegt de tijd toch… Gisteren was het alweer het 4e weegmoment. We zijn 16 weken onderweg en natuurlijk deel ik weer mijn Personal body plan resultaat met jullie inclusief foto’s. Kijk je weer mee?

Deze week is het eigenlijk weer allemaal goed gegaan al merk ik nog steeds dat ik op de actieve dagen soms een klein beetje lui ben en minder actief dan dat ik hoop. Daarom ga ik daar volgende week verandering in aan brengen door een sport schema op te stellen, ik ga zelfs een tegenprestatie bedenken voor als ik niet ga maar daar moet ik nog even over nadenken, mocht je een suggestie hebben? zet het dan hieronder in de comments.
Ik eet nog steeds zonder te tracken maar hanteer min of meer de handpalm methode en mijn eigen gevoel. Nog steeds pak ik af en toe dan wel wat lekkers.

Resultaat week 16

Natuurlijk kom jij hier waarschijnlijk voor het Personal Body plan resultaat van mijn 16 weken. Daarom zal ik jullie niet lang in spanning laten…
Qua cm’s is er niet zo heel veel af: op mijn taille 1 cm, op mijn heupen 2, bij mijn borst 1 en ┬ábij mijn schouders 1. Wel is er ook 1 kg af gegaan (jeej eindelijk weer wat eraf!!) en is dit mijn totale resultaat vanaf week 0 tot nu:

resultaat-personal-body-plan-week-16

Ik heb dus eigenlijk niet veel te klagen aangezien ik toch best wel wat cm’s kwijt ben geraakt de afgelopen weken. In foto’s ziet dat er zo uit:

week-16-personal-body-plan

En de achterkant:

week-16-personal-body-plan-1

Ik ben wel heel tevreden met het resultaat tot nu toe en ga me zeker weer volop inzetten de komende weken. Juist doordat ik resultaat begin te zien werkt dat extra motiverend, al is het de laatste weken natuurlijk iets minder snel dan de eerste weken, toch blijf ik nog steeds resultaat boeken.

Mocht je het nu ook leuk vinden om te starten met Personal Body Plan als je op de volgende LINK klikt krijg je 15 euro korting.

Wat vind jij van mijn resultaat?

Liefs Kelly

Facebook Comments

<!– advertentie 3

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...