Ik besefte me dat ik vorige week mijn update was vergeten… Maar vandaag is er weer een update over Personal Body Plan. Hoe gaat het nu eigenlijk? En wegen de laatste loodjes zwaar of is het nog goed te doen?

Ik ga aller eerst beginnen met een bekentenis: ik laat mijn app namelijk een beetje links liggen.. Ik gebruik het nog wel voor de trainingen enz maar ik vergeet gewoon af en toe mijn dagen af te vinken. Dat doe ik niet altijd bewust maar komt ook onder andere doordat ik het gigantisch druk heb en ik wil het ook gewoon een beetje los laten om te zien of ik het zelf ook kan.
Daarentegen heb ik natuurlijk wel iets om naar toe te werken, op 31 oktober vertrek ik namelijk voor een T.v programma op reis naar een warm land Lees hier, en daarbij wil ik natuurlijk wel redelijk in shape zijn. Een goede hou vast dus.

Maar de afgelopen week was ook een week waarbij ik niet fit was, en nog steeds, ik ben zo enorm moe dat het me ook best veel moeite kost om te gaan trainen, maar gelukkig ga ik wel al doe ik alles een tandje minder. En dat laatste bevalt me eigenlijk helemaal niks, maar ja naar je lichaam luisteren is natuurlijk ook erg belangrijk en ik denk dat ik er goed aan doe een tandje terug te doen.
Vorige keer schreef ik dat ik op mijn actieve herstel dagen soms best “lui” was maar dat is inmiddels over. Ik ben ook gestart met een Hoepel Challenge en dat vind ik zo leuk dat ik dus wel aan die actieve herstel dagen kom 😉

Voeding

Qua voeding gaat het nog steeds goed. Soms weleens wat lekkers maar ik weet het goed te beperken. Ik merk wel dat ik soms weinig honger heb (door drukte waarschijnlijk) en dan moet ik mezelf echt aan het eten zetten maar door daar juist vaste momenten voor in te plannen gaat dat ook goed.
Juist de vooruitzichten voor mijn reis helpen me goed op weg om het allemaal vast te houden.

Of ik na deze periode van Personal body plan verder ga weet ik nog niet maar daar heb ik nog wel de tijd voor om over na te denken. Dat ik wil blijven trainen is wel 1ding wat zeker is. Deze week heb ik weer een nieuw trainingsschema gekregen en daar ga ik weer lekker mee knallen!

liefs-kelly

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge