Gisteren was ik met mijn man samen bij de opnames van Staatsloterij Puur geluk en het was een leuke ervaring die ik graag met jullie deel…

De bedoeling was om een beetje netjes gekleed te gaan dus ik dacht ik doe een jurk aan maar mijn man zei “Kan je niet beter gewoon een broek met een net shirt aan doen ?” met als gevolg dat ik mijn hele kast leeg heb gehaald, alles wat ik nooit meer aandoe er ook gelijk uit heb gegooid (wel handig zo’n opruiming 😉 ) en de uiteindelijke conclusie was dat ik toch gewoon mijn jurk aan trok haha. Nou ja de kast is nu wel weer mooi opgeruimd….

Nadat we de kinderen naar opa en oma hadden gebracht zijn we rond 11.30 aangereden naar Amsterdam waar de opnames plaats vonden bij de studio’s vlak bij het Ziggodome. Onderweg hadden we nog veel lol en zeiden we tegen elkaar “Dadelijk zit hier een verborgen camera in de auto” en “Jij hebt toch niks voor mij geregeld he?” maar dat kan helemaal niet aangezien de mensen van Puur geluk zelf mensen selecteren.

puur geluk 8

Toen we aankwamen in Amsterdam konden we parkeren in de parkeergarage en gingen we naar binnen om onze jassen op te hangen en achteraan in de rij te sluiten, en die rij was enorm!

puur geluk 4

Uiteindelijk kregen we ons kaartje en mijn man zei “We zitten volgens mij heel dichtbij, weet jij echt van niks?” Dus ik zeg “Nee echt niet maar wie zegt dat jij van niks weet? ” En zo bleven we elkaar een beetje opfokken 😉

puur geluk 7

Uiteindelijk mocht eerst vak A t/m C naar binnen en wij als vak D mochten als laatste naar binnen. Maar er werd gezegd dat wij het dichts bij het “vuur” zaten en dat bleek ook zo te zijn want wij zaten precies achter de bank. Mijn man kreeg het wel even wat “benauwd” want hij zat ineens op stoel 1 en ik op stoel 2 en had echt het idee dat er dan echt wel een verrassing voor hem moest zijn toch??? Maar daar zat hij niet zo op te wachten…

puur geluk 2

puur geluk 1

Heel mooi om te zien zo’n studio, ik was al ooit eens in een studio geweest maar dat was heel lang geleden. We kregen aanwijzingen en werden opgewarmd met klappen enz. Wij als vak D kregen ook instructies dat wij niet mochten gaan staan maar netjes moesten blijven zitten en volop moesten mee klappen. Na een aantal repetities en nog wat selfies die we mochten maken was het showtime (mijn man maakte nog een opmerking dat wij onze eigen fanclub op de achtergrond hadden 😉 )

Nance kwam op en het dak ging eraf. De opnames begonnen en gingen ook aan 1 stuk door, heel knap om te zien dat Nance zo aan 1 stuk zonder 1 fout te maken het programma kan opnemen. Zo blijft het natuurlijk ook wel lekker spontaan want een verrassing is het leukst als je echt verrast wordt en niet dat er 3 x geknipt moet worden toch? Binnen no time stond het er ook op en er waren diverse mensen verrast met leuke cadeau’s (ik ga niet in details treden want dat is niet leuk natuurlijk ). Wij werden niet in het zonnetje gezet maar het was een hele leuke ervaring om eens mee te maken. De uitzending zou vanaf 6 januari op t.v kunnen komen, wanneer precies weten we niet maar wij gaan het zeker in de gaten houden want het kan bijna niet anders dan dat we toch weleens in beeld komen, althans dat denken we omdat we er best dicht bij zaten. Ik zag nog wel een mooi autootje staan, maar helaas mocht ik die niet meenemen 😉

puur geluk 6

Heb jij weleens een opname van een t.v show meegemaakt?

Liefs,

Kelly

 

Facebook Comments

1 Comment on Opnames Puur Geluk

  1. healthkelly
    30 december 2015 at 10:10 (3 jaar ago)

    Ja er komen vanaf 6 januari diverse afleveringen.. Wij hadden ons ook opgegeven voor die opname van gisteren maar die zat helaas vol 🙁 Wel jammer want had ook wel graag een diamant gehad en wat staatsloten 😉

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge