Stel je voor: je hebt een bepaalde klacht en je zou daar op een natuurlijke manier van af kunnen komen, dan zou je dat doen toch? En hoe geweldig zou het zijn als je daarvoor alleen maar olie hoeft te gebruiken? Dat klinkt te mooi om waar te zijn toch? Dat vond ik ook daarom ging ik het testen..

Ik kwam in contact met Daniëlle van Oiled By Nature  zij vertelde me over de krachtige werking van Young Living Oils en dat deze oliën totaal niet te vergelijken zijn met bijvoorbeeld een lavendel olie die je koopt in de drogist. Deze oliën zouden zelfs heel veel klachten kunnen verminderen of zelfs laten verdwijnen. “Jaja” dacht ik, tenslotte zou het niet de eerste keer zijn dat ik ergens in zou trappen. Toch inspireerde Daniëlle me enorm door haar enthousiasme en ik nam de proef op de som.

Gesprek over klachten

In een telefonisch gesprek legde ik Daniëlle uit dat ik in 2011 een ongeluk heb gehad, daar blijvende nekklachten aan heb overhouden en dat er eigenlijk niet veel meer aan te doen was volgens specialisten. Ook komt daar regelmatig extreme hoofdpijn bij kijken waarvoor ibrobrufen niet altijd meer goed werkt. Ze luisterde aandachtig en ging aan de slag om en perfecte combi voor mij te maken die mij zou kunnen helpen.

Pakketje

Na een tijdje ontving ik een pakketje met daarin:
– Pijncrème -> de combinatie van diverse oliën: valor, panaway, peppermint gecombineerd met koksoliie en sheabutter.
– M-Grain -> Een olie die diverse hoofdpijn soorten verlicht maar ook helpt tegen nekklachten, deze zou je iedere 20 minuten moeten gebruiken op de plekken waar het bonkt of waar spanning zit totdat het wegtrekt.
– Stress Away: ideaal voor moeders, deze olie brengt een gevoel van rust en kalmte.
– Een olie combi voor in de mascara zodat je mooiere wimpers krijgt en de mascara langer goed blijft.

Testen

Ik ben het gelijk gaan uit testen ik begon met het “snuiven” aan het flesje Stress away en gek genoeg voelde ik al vrij snel een soort rust opkomen en was ik minder gestrest.
Daarna ben ik de M-Grain gaan smeren in mijn nek omdat ik die dag toch best wel wat last had 1 x heb ik gesmeerd en voelde toen al wat verlichting toen ik daarna na 20 minuten nogmaals smeerde werd het nog minder. Mijn eerste reactie was “Ja daaaggg dat kan toch niet? Dit zal wel puur een gelukstreffer zijn”. Maar tot op de dag van vandaag kan ik vertellen dat de pijn in mijn nek en de hoofdpijn nog steeds  enorm verlicht wordt met de olie zodra ik deze smeer.
De Pijncrème daar ben ik ook enorm fan van, die gebruik ik met name op pijnlijke spieren en voor mijn man die af en toe in de nacht zo’n last heeft van zijn benen, ik smeer hem dan in en zijn benen voelen binnen een paar minuten een stuk aangenamer.

olie1Proefzakjes

Naast de opgestuurde producten kreeg ik ook een aantal proefzakjes waarvan ik er eentje al vrij snel kon gebruiken. Mijn zoontje leek namelijk een koortslip te krijgen en ik dacht “ahhh nee”, ik keek op het bijgeleverde foldertje waar alle oliën opstonden en zag dat de “Thieves” olie gebruikt zou kunnen worden voor virussen, infecties, verkoudheid, een zere keel, wondjes, bacteriën, koorts, tandpijn en koortsblaasjes, ideaal dus. Ik ben gaan zoeken hoe ik dit het beste kon gebruiken, want de olie puur is vaak te heftig zeker voor kinderen, en ik besloot er een mengsel van te maken met kokosolie. Ik mixte de olie en de kokosolie in een bakje en smeerde vervolgens een beetje op zijn gezicht. Na een uurtje zag ik dat de roodheid wat wegtrok en na 3 x smeren was het volledig weg, mijn zoontje vond het blijkbaar ook zo fijn dat hij op een gegeven moment zelf kwam vragen om het “goedje”.

olie-2Voor elk wat wils

Eigenlijk kan je het zo gek niet bedenken of er zijn oliën voor bepaalde klachten, van wondjes, verbrandingen, hyperactiviteit maar ook voor hormonale disbalans en zelfs ter ondersteuning van het afvallen. Ik had ook echt niet verwacht dat een olie zulke wonderen zou kunnen verrichten maar voor bijna alle klachten is wel een juiste combinatie te vinden of te maken.
Natuurlijk moet je niet zomaar zelf aan de slag gaan en ook niet zomaar wat oliën in de drogist gaan halen want die zijn niet te vergelijken met deze krachtige oliën, het is van belang dat je je goed laat voorlichten zodat je precies weet hoe je het moet gebruiken en welke oliën je het beste kan gebruiken.
Je kan hiervoor altijd contact opnemen met Daniëlle die je met liefde en plezier advies zal geven.

Ik ga zelf in ieder geval binnenkort weer wat olie bestellen want in ieder geval de Thieves kan hier in huis niet ontbreken.
Kende jij de Young Living Oliën al? Wat is jouw ervaring?

liefs-kelly

Facebook Comments

4 Comments on Oliën die “wonderen” verrichten?

 1. Maartje
  13 december 2016 at 11:47 (2 jaar ago)

  ik snap dat je gesponsord wordt Kelly, maar het maakt voor mij niet uit welk merk. Olie met kruiden is olie met kruiden. Ik denk dat ik merken heb gebruikt die duur en proffesioneel genoeg zijn om hier aan te evenaren.

  Beantwoorden
  • Healthy Kelly
   13 december 2016 at 13:19 (2 jaar ago)

   Ik wordt niet gesponsord, je bent namelijk verplicht vanuit de mediacode om te vermelden dat het om een gesponsord artikel gaat als dat het geval is, dat is hier dus niet het geval. Ik ben dingen gaan testen om te zien of het mij kan helpen.
   Ik vind ook niet dat je over een product kunt oordelen voordat je zelf iets hebt geprobeerd. Dus zolang jij geen Young Living oil hebt geprobeerd (die is samengesteld door iemand die echt weet wat ze doet) kan je daar ook geen mening over geven.
   Zoals ik al in het artikel aan gaf was ik zelf ook sceptisch of een olie zou werken of niet maar ik ben erg blij dat ik dit heb geprobeerd. Als ik een product niks vind dan zal ik ook ten alle tijde eerlijk zijn, dit staat ook vermeld in mijn mediakit.

   Beantwoorden
 2. Maartje
  13 december 2016 at 10:10 (2 jaar ago)

  wat het precies was qua combinatie al schiet je me lek. Heb er twee geprobeerd. Ik sliep er wel lekker door, maar chronische gewrichtsklachten gaan er helaas niet mee weg. Maar die goede nachtrust heb ik ook met melatonine

  Beantwoorden
  • Danielle Slingerland
   13 december 2016 at 10:36 (2 jaar ago)

   Klopt voor dat soort klachten is er niet iets om het weg te halen maar in tegenstelling tot wat je verteld is zijn er wel degelijk producten die je klachten kunnen verlichten, niet eenvoudig met 1 olie maar als je ervoor openstaat om het nogmaals te proberen kan ik jhierover adviseren.

   Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge