My Posts

My Killerbody Motivation #2

My Killerbody Motivation #2

Het wordt weer tijd voor een update. Ik ben nu een aantal weken opnieuw op weg met het my killerbody motivation programma online en vandaag deel ik ook een aantal resultaat foto’s met jullie. Best spannend! Maar ik ben benieuwd wat jullie ervan  vinden.

Ik vind het eigenlijk best goed  van mezelf dat ik zo goed bezig ben. Ik hou me bijna dagelijks aan het programma, en het sporten begin ik toch ook steeds leuker te vinden.

Nieuwe fase

Sinds halverwege vorige week zit ik in een nieuwe fase van het programma. Mijn trainingsprogramma lijkt iets minder pittig en is naar 3 x in de week gegaan in plaats van 4 x. Veel mensen zullen zeggen “pff fijn” maar om heel heerlijk te zijn vind ik het ook wel een klein beetje jammer aangezien ik juist zo goed bezig was. Maar de dagen dat ik niet train train ik nu lekker thuis met een online workout (onder andere Fitchannel, daarover meer binnenkort).

Eten

Het eten is weer wat anders en ik mag nu ook af en toe wat meer brood eten, niet dat ik daar heel gelukkig van wordt want ik ben nooit zo’n grote brood liefhebber geweest. Ik krijg nu weer andere soorten groenten, wel nog steeds veel kip en ook ander soort beleg. Fijn dat het nu weer wat anders is dan blijft het lekker gevarieerd. Ik hou me ook best goed aan het programma alleen met pasen heb ik wat extra gegeten ik heb namelijk s’avonds een barbecue gehad, al moet ik zeggen dat ik daarbij ook best voor gezond heb gekozen. Stukjes kipfilet en gamba’s en daarnaast gezondere salades, best een overwin momentje.
Ik wissel soms wel lunch en ontbijt met elkaar want in de ochtend kan ik bijna geen brood weg krijgen daarom pak ik in plaats van 2 geroosterde boterhammen de griekse yoghurt met aardbeien als ontbijt op sommige dagen en in de middag dan de boterhammen.

Trainingen

De trainingen die ik heb gekregen zijn ook vernieuwd. Ze lijken iets minder zwaar te zijn en het is 1 dag minder. Maar daarvoor in de plaats doe ik dan zelf extra trainingen thuis. Ik probeer echt alles uit mijn trainingen te halen en voel me enorm voldaan als ik klaar ben met en training. Het aller leukste is dat ik zelfs van mannen in de sportschool complimenten krijg, zo was er laatst eentje naar mij aan het kijken en toen ik klaar was zei hij “wow respect, perfecte uitvoering”, nou die heb ik binnen dat compliment!


Ik heb mezelf ook getrakteerd op nieuwe sportkleding van Intersport  . Af en toe moet je jezelf verwennen en ik vond dat ik nieuwe Fitnesskleding  wel kon gebruiken. Ik deel alvast een foto met wat ik heb gekocht (2 shirtjes, 2 broeken en 1 paar schoenen) maar zal binnenkort nog een foto delen waarop ik het draag. Maar omdat ik zo enthousiast ben over de kleding die ik besteld heb wilde ik het toch alvast delen.

Resultaat

En dan nu het resultaat van de afgelopen weken trainen en gezonder eten. Ik moet zeggen dat ik het toch wel begin te zien. Mijn Coach Faja gaf aan dat we misschien nog wat dingen moeten veranderen om een nog beter resultaat te krijgen. Zij gaf eerlijk aan dat ze had verwacht dat er een nog duidelijker resultaat zou zijn. Heel eerlijk van haar dat ze dat aangeeft en fijn dat ze meedenkt over hoe we nog meer uit het programma kunnen halen. Toch moet ik zeggen dat ik niet geheel ontevreden ben en hoewel de kilo’s niet zo heel hard gaan zie ik aan mijn lichaam toch wel degelijk verschil, maar als we er nog meer uit kunnen halen dan is dat natuurlijk mooi meegenomen ????

Wat vinden jullie tot nu toe van mijn my killerbody motivation resultaat na een paar weken?
Wil je meer informatie over My killerbody motivation? Kijk dan op de website

* dit artikel betreft een samenwerking. Echter zal ik ten alle tijden eerlijk zijn over mijn bevindingen.
Facebook Comments

<!– advertentie 3

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

<!– #respond

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...