My Posts

My Killerbody Motivation #1

My Killerbody Motivation #1

Ik had beloofd dat ik jullie regelmatig op de hoogte zou houden over mijn herstart van My Killerbody motivation online wat ik momenteel volg. Vandaag deel 1 ! Hoe bevalt het eten mij? Hoe is mijn coach? En misschien wel het belangrijkste: hoe gaan  de trainingen? Ik vertel het je allemaal…

Inmiddels zitten er alweer ongeveer 2 weken op sinds de herstart en ik moet zeggen: Ik heb echt weer een boost gekregen! Oké ik smokkel nog af en toe wel met eten en mijn trainingsdagen moet ik soms verschuiven doordat mijn man te laat thuis is en ik niet meer naar de sportschool kan maar al met al ben ik toch best tevreden.

Voeding

Ik moest in het begin heel erg wennen aan het feit dat ik eigenlijk 2 dagen achter elkaar nagenoeg hetzelfde eet. Ik was bang dat dat “saai” zou worden maar ik moet zeggen dat dat wel meevalt. Wel is het zo dat mijn kinderen en man niet 2 dagen hetzelfde willen eten waardoor ik dus voor mezelf vaak “mealprep” en voor hen de dag erop iets anders maak, dat gaat verrassend genoeg eigenlijk best goed en ik kom ook niet in de verleiding om toch iets van hen te pakken. Ik ben wel afgelopen weekend met mijn man naar Valkenburg gegaan waar we s’avonds in een BBQ restaurant zijn geweest, het was erg lekker maar ik heb me prima gehouden aan de salades en een paar stukjes vlees. Ik zat ook vrij snel vol want blijkbaar heb ik niet meer zo heel veel nodig.

Koolhydraten

Op sommige dagen heb ik wat minder koolhydraten en de andere dagen wat meer maar er is geen dag dat ik helemaal geen koolhydraten eet want iedere dag is er wel iets aan koolhydraten gepland. Het is wel veel minder, ik eet bijvoorbeeld geen brood maar dan wel weer wraps en crackers, wat ik persoonlijk lekkerder vind want ik ben geen brood mens. Oké broodjes, croisantjes etc zijn een ander verhaal maar goed die hebben we toch bijna nooit in huis dat scheelt.

Eiwitten

Mijn eiwitten zitten wel dagelijks vrij hoog, is ook wel erg belangrijk als je 4 x in de week aan kracht training doet. Toch zijn er mensen die zeggen dat het “slecht” is. Inmiddels kan ik je vertellen dat mijn huisarts er volledig achterstaat en dat het alleen een probleem zou zijn als mijn nieren niet goed zouden werken of als ik helemaal niks zou doen aan kracht training. Dus voor de mensen die zich daar zorgen over maakte: No worries ????

Ziek

Afgelopen week ben ik 1 dag enorm ziek geweest. Alles wat ik at of dronk kwam er weer heel snel uit. Dit was wel balen aangezien ik juist die dag ook een trainingsdag had. De hele dag heb ik niks kunnen eten en om 17.00 kreeg ik ineens zo’n zin in sportdrank. Heel apart aangezien ik dat eigenlijk nooit drink… Ik heb mijn dochter naar de winkel gestuurd en die heeft er eentje voor me gehaald en nadat ik die had gedronken was het overgeven gelijk over. Toch heb ik er nog wel even de nasleep van gehad en heb ik me nog 1,5 dag gevoeld als een vaatdoek waardoor ik niet gesport heb die dagen mijn lichaam had even de tijd nodig om te herstellen.

Trainingen

Ik heb 4 x een schema met krachttraining in mijn app staan. De ene keer is het iets langer dan de andere keer maar eigenlijk vind ik de schema’s best leuk. Het was wel even zoeken in de sportschool naar alternatieven want we hebben niet alle apparaten die voorgeschreven staan maar gelukkig willen de trainers op de sportschool me daar wel bij helpen. Ik merk dat ik me ook steeds gemakkelijker ga voelen en gewoon tussen de “krachtpatsers” ga staan. Wel heb ik pas een rotte opmerking gehad van een vrouw waarover ik ook een blog heb geschreven “Moet jij geen cardio gaan doen?”  dat was gewoon echt heel lomp maar gelukkig ben ik gewoon lekker doorgegaan met trainen.
Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik vooral mijn benen en billen enorm goed voel haha! Maar dat is juist goed zegt men toch? ????

Resultaat

Ik moet iedere week aan mijn coach Fajah doorgeven hoe het ervoor staat en ik zal nu ook met jullie delen. De eerste meting was ik 0,5 kg kwijt in een week en afgelopen week was dat 0,4 kg dat maakt het totaal 0,9 kg.
Stiekem had ik op meer gehoopt maar ik moet er wel bij zeggen dat ik door de krachttraining vocht lijk vast te houden bovendien begin ik ook al echt verandering te zien in mijn lichaam dus volgens mij is dat “vetlaagje” op zijn retour haha. Ik ga in ieder geval lekker door met my killerbody motivation, lekker trainen, lekker en gezond eten en vooral heel erg mijn best doen dan komt het vanzelf goed.

Facebook Comments

<!– advertentie 3

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

<!– #respond

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...