Moederdag zit er weer aan te komen en dan is het altijd weer de vraag: wat zal ik haar geven? Of voor de mama’s onder ons; wat zal ik als tip geven aan mijn partner / kinderen over wat ze me kunnen geven? Ik heb nu een erg leuke tip voor jullie en het leukste nieuws is dat je ook nog eens kans maakt op een super gaaf cadeau!

Al tijden was ik op zoek naar een leuke armband of ketting die ik kon dragen en waarin ik de namen van mijn kinderen kon verwerken. Ooit had ik al eens een armband maar die kwaliteit was dusdanig slecht dat ik hem na een paar keer dragen al weg kon gooien (helemaal verkleurd etc). Toen ik van Kayasieraden.nl de vraag kreeg om een sieraad uit te zoeken en uit te testen zei ik daar natuurlijk geen nee tegen.

De keuze is reuze

Maar ja dan moet je gaan kiezen, en ik kan je vertellen: dat valt niet mee! De site van Kaya sieraden staat namelijk vol met leuke armbanden, kettingen, oorbellen, mama sieraden, mama – dochter sieraden en nog veel meer. Wat ik graag wilde is iets waarbij ik mijn beide kinderen erin kon laten graveren. Daarnaast ben ik voor onze dochter zwanger geweest van een kindje die het helaas maar gered heeft tot de 10 weken en ook die wilde ik niet vergeten. Na overleg met Tanja, van Kaya sieraden, kwam ik uiteindelijk uit op een zilveren mama armband met 2 hartjes, hierin zijn de namen en de geboortedatum van mijn kinderen verwerkt. Daarbij heb ik gekozen voor een los hangertje met hartje en sterretje voor de eerste zwangerschap die ik heb gehad. De gravering wordt echt met de hand gemaakt waardoor je een mooi sierlijk en uniek lettertype krijgt.

Donatie aan Gambia

Wat ik super vind van Kaya sieraden is dat ervan elk verkocht artikel een percentage naar Eduki zodat er in Gambia weer een kind naar school kan gaan. In Gambia gaat namelijk maar ongeveer 70 % naar de basisschool, 20 % gaat door naar de middelbare school en slechts 40 % gaat naar de kleuterschool, actie is dus zeker nodig! Vorig jaar heeft Kaya sieraden ervoor gezorgd dat er 16 kinderen naar school hebben gekund, het lijkt misschien niet zoveel maar alle beetjes helpen. Ik heb daarom ook enorm veel lof voor het feit dat ze dit doen!

Winactie

Omdat ik gek ben op het weg geven van cadeautjes en Kaya sieraden dit ook wel erg leuk vind. Mag ik 1 van mijn volgers ook blij maken met iets super leuks:
Ik ga een cadeaubon t.w.v 40 euro weg geven waarbij jij een sieraad naar keus mag uitzoeken voor jezelf of voor een ander.

Wat moet je daarvoor doen?
– Laat hieronder een reactie achter waarom jij kans wil maken
– Like ook mijn facebook pagina voor een extra kans
– Het liken van de facebook pagina van Kaya sieraden wordt enorm gewaardeerd
– Delen van het bericht mag natuurlijk altijd, graag zelfs!

DE WINNAAR IS GEWORDEN: CAROLA DE WILDE

Stuur je een mail naar info@healthy-kelly.nl  ?

Facebook Comments

21 Comments on Moederdag tip: Kaya sieraden + Winactie (gesloten)

 1. Melissa
  18 april 2017 at 19:23 (2 jaar ago)

  Niet voor mij maar voor mijn mama met de namen van haar kleinkinderen.zw maakt een moeilijke tijd door en staat daardoor nog bewuster stil bij het leven en ons! Ondanks dat ze het zwaar heeft staat ze toch voor ons klaar.zo lief!

  Beantwoorden
 2. Thea v boven-cia
  17 april 2017 at 23:19 (2 jaar ago)

  Oow ik zou heel graag willen winnen voor onze dochter die na een zware zwangerschap in mei gaat bevallen van hun eerste kindje een klein prinsesje wat gehaald gaat worden met een keizersnee ik hoop van niet en helaas hebben ze hiervoor al 2 engeltjes verloren maar wat gun ik haar een prachtig armband want ik ben zo super trots op haar ook al heeft ze niet echt kunnen genieten dus ik hoop dat ik voor haar mag winnen als verassing ik wilde voor haar
  Dan ook een verassing geven als ze bevallen is toevallig heb ik daar al gekeken wat ik gezien heb gaat ze echt prachtig vinden mijn kleine meid wat nu straks een prachtige lieve moeder gaat worden van onze eerste kleinkind Livana

  Beantwoorden
 3. Cindy Jerphanion
  17 april 2017 at 21:48 (2 jaar ago)

  Supersupersuper ♡ als ik mAG uitkiezen mama van 3 kindjes lili en yven en femi

  Beantwoorden
 4. Liesbeth
  15 april 2017 at 10:58 (2 jaar ago)

  Superleuk! Ik doe graag mee voor een sieraad voor mijn petekindje! Zou ze geweldig vinden!

  Beantwoorden
 5. Linda Smeets
  15 april 2017 at 02:49 (2 jaar ago)

  Wat mooi en bijzonder! Ik vind dat iets heel speciaals heeft, vooral dat sterretje erbij! Ik doe daarom dan ook graag mee.

  Beantwoorden
 6. Linda Post
  11 april 2017 at 20:45 (2 jaar ago)

  Onwijs leuk! Ik ben afgelopen oktober voor het eerst moeder geworden en zo trots als ik ben mag iedereen dat weten!! Met zo’n mooi sieraad lukt dat wel 🙂

  Beantwoorden
 7. Sazou
  11 april 2017 at 15:40 (2 jaar ago)

  Onwijs lief Kelly, ik maak dolgraag een kansje! Prachtige armband heb jij uitgezocht, heel mooi symbolisch met het sterretje erbij voor je eerste zwangerschap… Zo bijzonder inderdaad dat Kaya per sieraad een bedrag doneert, zodat een kind in Gambia weer naar school kan. Dat geeft een waanzinnig goed gevoel, zo’n prachtig Kaya sierraad te mogen dragen. Ik zou het geweldig vinden om een mooi sierraad cadeau te kunnen geven aan mijn lieve moeder, als dank/ waardering voor al haar hulp (tijdens mijn alweer 3,5 jaar ziek zijn) en bevestiging van mijn liefde voor haar. Veel geluk met je gezinnetje & good luck met je blog! 😀

  Beantwoorden
 8. anica aarts
  11 april 2017 at 12:44 (2 jaar ago)

  Sinds een half jaartje trotse moeder van een prachtige dochter! Maak heel graag kans zal heel leuk zijn om haar naam te laten graveren in een sieraad

  Beantwoorden
 9. Sharon de Ridder
  11 april 2017 at 11:32 (2 jaar ago)

  KAYA heeft zulke mooie sieraden! Ik zou het tegoed gebruiken voor een mooie armbandenset voor mij en mijn twee dochters <3

  Beantwoorden
 10. Iris
  11 april 2017 at 11:27 (2 jaar ago)

  Ik doe heel graag mee. Ik heb nu een ketting met alleen de naam van mijn zoon, maar wil die graag vervangen voor één met ook de naam van mijn dochter er op

  Beantwoorden
 11. Maris
  11 april 2017 at 08:01 (2 jaar ago)

  De armbandjes met gravering voor mijn moeder, mij en mijn dochter.

  Beantwoorden
 12. Marja
  10 april 2017 at 22:33 (2 jaar ago)

  Ik zou heel graag een ketting willen met de namen van de kinderen

  Beantwoorden
 13. Meliss
  10 april 2017 at 19:02 (2 jaar ago)

  Ik zou deze armband voor mijn moeder willen winnen, voor moederdag.

  Beantwoorden
 14. Jan
  10 april 2017 at 17:06 (2 jaar ago)

  Superleuk om moeders flink te verrassen.

  Beantwoorden
 15. melissa
  10 april 2017 at 13:05 (2 jaar ago)

  Wat leuk. Ik heb onlangs bij Kaya sieraden een bedelarmbandje voor mijn dochter besteld en een ketting voor mezelf. Ik zou deze keer oorbelletjes voor haar uitzoeken. Niet voor mezelf dus deze keer, maar iets voor mijn dochter om haar te verrassen!

  Beantwoorden
 16. Maaike
  10 april 2017 at 10:58 (2 jaar ago)

  Ik doe graag mee! Ik zou graag een mooi persoonlijk cadeau aan mijn moeder willen geven tijdens moederdag…

  Beantwoorden
 17. Ingeborg
  8 april 2017 at 20:23 (2 jaar ago)

  Een prachtig sieraad van pareltjes met de namen van mijn pareltjes. Dat is waar ik voor zou kiezen. Ter gelegenheid van moederdag voor een moeder die geen moeder mocht worden.

  Beantwoorden
 18. Anna
  8 april 2017 at 19:46 (2 jaar ago)

  Oooh geweldig! Ik zou zo graag een sieraad samen met mijn dochter willen hebben…

  Facebook: An Na

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge