My Posts

Modeshow in de sportschool?

Modeshow in de sportschool?

Ik weet niet of ik het alleen heb? Maar het lijkt soms wel een modeshow in de sportschool. En eerlijk gezegd voel ik me soms dan toch wel een beetje onzeker in mijn “standaard” kloffie. Tijd voor actie  dus!

Eigenlijk kan je er nauwelijks om heen: de meiden die gaan sporten en die voor het sporten nog even snel een make-upje of deootje op doen en de meest geweldige sport outfits dragen waarvan ik dan denk: Waar heb je dat toch vandaan? En stiekem ben ik daar soms best wel jaloers op want eerlijk is eerlijk: eigenlijk durf ik helemaal niet zo opvallend rond te lopen in de sportschool ik heb namelijk het idee dat ze zo ook al kijken met een blik van “wat doet zij hier?”, en dan hoef ik niet met een mega opvallende outfit nog meer aandacht op me te krijgen, ik blijf dus liever gewoon een beetje “neutraal”. Toch ben ik al iets uit mijn comfort zone gestapt en durf ik iets meer op te vallen.

Mijn favoriete outfits

Eigenlijk ben ik echt iemand die voor veilig gaat, oké ik heb dan 1 knal oranje shirt van Adidas, wat al best een grote stap voor me was, en knal oranje schoenen van Reebok (die ik een paar jaar terug voor slechts 12,50 heb gekocht i.p.v. 125 euro door een foutje op de site ???? ) maar over het algemeen ga ik toch voor veilig. Ik heb een aantal van mijn favorieten voor je op een rijtje gezet:

Allereerst vind ik de shirtjes van Esprit heel fijn,ze zitten over het algemeen wat wijder, zijn vrij basic en sommige hebben toch een mooi printje, zo vind ik de zwarte met sterrenprint heel leuk.

Ook vind ik de roze met “Live Laugh Love” erg leuk, ik hou namelijk wel van leuke teksten op sportkleding, en deze spreuk past helemaal bij mij.

Mijn echte favoriet heb ik ooit besteld bij de Wehkamp dat is een Adiddas shirt met bloemen erop, super leuk en voor mij opvallend genoeg, eerlijk gezegd voelt het voor mij dan ook even als een modeshow in de sportschool haha ???? Jammer genoeg is hij niet meer te verkrijgen anders had ik er zo nog 10 van besteld haha. Bij dit shirt krijg ik ook heel vaak complimenten als ik het draag.

Qua broeken ga ik ook voor basic maar ik ben daarin wel veeleisend: ik wil namelijk niet dat het doorschijnt als ik een squat maak en het moet ook niet te strak zitten dat alles “blubbert”. Daarom vind ik het fijn om het op maat te laten maken, ik ben daarom ook nog steeds erg blij met de broek die ik een tijd terug bij Pixie heb laten maken, de blog die ik daarover schreef vind je HIER.

Doe jij aan een modeshow in een sportschool? Ik heb jullie nu in ieder geval even meegenomen in mijn “eigen online modeshow” ???? Ik ben wel erg benieuwd wat jullie favoriete merk is?

Facebook Comments

<!– advertentie 3

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

<!– #respond

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...