Ik sta graag in de keuken. Eigenlijk is mijn keukengerei heel erg standaard. Toch heb ik wel nog wat dingen die ik heel graag in mijn keuken zou willen hebben. Vandaag deel ik mijn wensenlijst voor in de keuken.

Ik loop weleens door de winkelstraat en denk dan bij een kookwinkel “oh wat hebben ze hier toch leuke spulletjes”. Toch zijn de meeste van die spullen best aan de prijs waardoor ik niet alles in 1 keer kan kopen. Maar ik heb wel een wensenlijstje die ik graag met jullie deel.

Green Egg

Oké het is niet echt iets voor in de keuken maar wel iets wat ik heel erg graag zou willen hebben: de green Egg. Een barbecue die er ook nog eens super cool uitziet. Volgens kennissen handig in gebruik en ideaal. Echter best aan de prijs dus dat duurt nog wel even voordat ik die zou kunnen aanschaffen.

Foodprocessor

Een goede foodprocessor mist nog in mijn keuken. Ik heb wel een blender maar harde dingen kan hij nauwelijks blenden. Bij een foodprocessor is dit wel het geval en kun je eigenlijk van allerlei lekkere dingen maken zonder al teveel moeite. Ideaal lijkt me dit.

Smeg Waterkoker

Ik heb op het moment maar een hele saaie waterkoker staan. Daar zou ik graag verandering in aanbrengen met de Smeg Waterkoker. Ik hou wel een beetje van deze stijl en het is ook super leuk dat je hem in diverse kleuren hebt. Zelf zou ik gaan voor de Chrome kleur, dit staat namelijk erg mooi in onze keuken. Al vind ik een leuk kleurtje ook wel wat hebben.

Leuke gekleurde borden

Wat ik ook altijd super gaaf vind zijn gekleure borden. En dan het liefst nog allerlei verschillende kleuren. Mijn man vind het maar onzin maar ik vind het geweldig. Daarom ben ik al een beetje begonnen om steeds weer wat nieuwe borden te kopen in verschillende kleuren en de oude “meuk” weg te doen.

Naast rondkijken in de winkels vind ik het ook altijd erg leuk om op internet rond te surfen naar keukengerei. Zo is de website van Smeg Waterkoker echt een aanrader en hebben zij een breed assortiment.

Heb jij nog een wensenlijst voor in de keuken?

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge