My Posts

Mijn metamorfose – Ik heb een Hairweave !

Mijn metamorfose – Ik heb een Hairweave !

Het was tijd voor een verandering en niet zomaar een verandering… Mijn haar mocht weleens een grote metamorfose onder gaan. Ik nam maar gelijk een grote stap of beter gezegd: een flink bos haar! Ik heb namelijk een hairweave laten zetten en ineens heb ik lang haar! Maar hoe bevalt het me eigenlijk? En is het de moeite waard?

Ik was al aan het sparen voor hair extensions of een hairweave tot ik plots een melding kreeg op mijn Facebook dat ik getagd was in een bericht van New Look Hairweave Studio , en het leuke nieuws was: ik had een hair weave gewonnen!!!! Ik was echt super blij maar dacht tegelijkertijd: is het wel iets voor me?

Haren mixen

En toen was de afspraak daar, een week later kon ik al terecht! Ze hadden al van te voren aan de hand van een foto de haren gemixt maar ze hadden alleen een foto van de achterkant van mijn haar waar dus niet goed op te zien was dat er ook wat lichtere plukken door heen zitten. Sterker nog: er bleken maar liefst 9 tinten in mijn haar te zitten (tja ik verander nog weleens van kleur en highlights enz haha). Daisy heeft toen Marc gebeld die mee kwam helpen en zo hebben ze maar liefst 9 kleuren gemixt om bij de perfecte kleur te komen voor mijn haar. Er zat zelfs oranje in (ja echt pipi langkous oranje haha!)

Vast zetten

Ik had 3 banen haar nodig, normaal is het ongeveer 2 banen, maar omdat ik erg veel en dik haar heb had ik er dus 3 nodig. Er wordt eerst een soort van rubber flexibel laagje op je haar gezet, wat niet schadelijk is voor je haar en meeveert. Daarna gaan ze er met naald en draad doorheen (ik weet niet precies wat ze doen? ) en uiteindelijk komt daar het haar op wat ze ook weer vast maken met naald en draad. Hier een voorbeeld van zo’n baan, ik heb er dus 3 in mijn haar zitten.

Het resultaat

Ik heb er wel even een paar uurtjes gezeten, gemiddeld zo’n 3 uur voor het inzetten (bij 2 banen is het gemiddeld zo’n 2,5 uur). Maar uiteindelijk toen het erin zat was het echt WAUW! Ik had een flinke bos krullen. Krullen zul je wel denken? Ja dat kan met deze Hairweave. Dit doen ze door buizen om de haren te rollen met een soort bakpapier om het vervolgens een paar minnuten in de oven te leggen zodat de krul erin komt. Het leuke is dat het ook blijft zitten na het wassen. Wennen is het wel, want het is een mega bos wat ik nu heb.

Wat vind ik er van?

Ik draag het nu een paar dagen en ben er nog steeds blij mee. Ik moet wel regelmatig wat krullen creme in doen maar dat is geen probleem. Eerlijk gezegd heb ik het nog niet durven te wassen maar dat wil ik morgen gaan doen. Het is syntetisch haar maar er zit 5 jaar garantie op. Krijgen ze het niet meer in nieuw staat binnen die 5 jaar dan krijg je gratis nieuw haar, echt super vind ik dat. De hairweave moet om de 3 – 4 maanden opnieuw omhoog geplaatst worden dit kost 50 euro per baan.
Ze hebben nu een leuke actie met 50 % korting. Je betaald dan geen 650 euro maar 325 voor een volume en lengte weave en 225 euro als je alleen volume wil krijgen. Ik had dus echt mazzel met dat ik het gewonnen heb. Ik ben ook zo tevreden dat ik het met jullie wilde delen ????

Wat vind je er van?

Facebook Comments

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

<!– #respond

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...