Inmiddels ben ik een paar weken onderweg bij de complete verandering en zit mijn eerste traject erop. Hoe gaat mijn complete verandering nu eigenlijk? En hoe ga ik het nu verder aanpakken? Maar nog veel belangrijker: wat zijn mijn resultaten tot nu toe? Ook deel ik wat voor en na foto’s met jullie…

Een paar weken geleden begon ik bij de complete verandering, voor de feestdagen. Ik wilde namelijk niet, zoals de voorgaande jaren, me weer helemaal volvreten met kerst. En waarom zou je wachten als je ook gewoon gelijk kan beginnen? Ik heb inmiddels al wel ontdekt dat goede voornemens op 1 januari vaak toch niet werken….

Fitter, gezonder en gelukkiger

Al vrij snel toen ik begon ontdekte ik dat ik me een stuk fitter, gezonder en vooral ook gelukkiger werd. Ik stond zelf weer te dansen met de kinderen in de kamer, iets wat ik al lang niet meer deed. Ik was voorheen totaal niet happy met mezelf en dat uitte vaak in chagie buien en op de bank blijven liggen. Maar vanaf het moment dat ik bij de complete verandering binnen kwam was het voor mij heel duidelijk: Ik ga met mijn luie kont van de bank af, en dat heb ik gedaan.

Sport en voeding

Zo’n 10 weken lang ben ik heel actief geweest met sporten. Boksen, HItt trainingen en small group trainingen ik deed het allemaal en soms zelfs nog 2 achter elkaar. Kon ik een keer niet sporten? Dan probeerde ik thuis in ons eigen sporthok te sporten. Vooral de bokszak heb ik veel gebruikt. Echt een aanrader niet alleen om je fitter te voelen maar ook om eventuele frustraties eruit te gooien.

Qua voeding ben ik heel goed geholpen door Annemieke. Ze liet me dingen inzien waardoor ik anders ging kijken naar voeding. Voorheen at ik omdat ik het lekker vond nu eet ik om mijn lichaam te voeden en weet mijn lichaam goed aan te geven wanneer het genoeg is. En voor het eerst in jaren heb ik mezelf niet over eten tijdens de feestdagen. Ik ben zelfs ook niks aangekomen en ben mooi stabiel gebleven. En ja ook ik heb gewoon genoten van lekker eten en met oud en nieuw oliebollen en appel beignets, wel iets te veel naar mijn zin maar daarna heb ik het weer gelijk opgepakt.

De voeding is ook goed te doen met een gezin. Wel heb ik gemerkt dat ik een aantal “controleurs” in huis heb want bij alles wat ik eet vragen mijn kinderen “mama mag je dat wel hebben?”. Ik snap dat ook wel want in welk dieet mag je gewoon normaal vlees blijven eten of zelfs spekjes? Nou bij dit wat ik deed dus. Overigens zie ik het niet als een dieet maar is dit mijn nieuwe leefstijl die me heel goed bevalt.

De resultaten

Nu zullen jullie wel denken: mens praat niet zoveel kom op met die resultaten. Of wellicht ben je al door gescrolt tot hier? Nou vooruit hier komen mijn resultaten:

Kilo’s: – 7 kg
Vet: – 7 kg
VIsceraal vet: van 10 naar 8
Buik: – 13 cm
Taille: – 9 cm
Boven arm li + re allebei – 1 cm
Borst: – 6,5 cm
Bovenbeen li: – 2 cm
Bovenbeen re: – 5 cm

De heup ben ik vergeten op te schrijven, maar daar kom ik nog op terug, ook daar was heel wat af. Ik weet zeker dat als we op meer plaatsen gemeten zouden hebben dat ik nog veel meer cm’s kwijt zou zijn. Mijn billen beginnen namelijk ook wat strakker te worden. Het ziet er zo uit in foto’s (link voor rechts is na)

Natuurlijk ben ik er nog lang niet na een paar weken maar zo heb je even een tussen beeld. Ik zie in de spiegel ook echt dat mijn lichaam aan het veranderen is en daar moet ik wel aan wennen. Alles wat een beetje rond mijn buik / taille zat lijkt namelijk wel wat te zakken naar beneden maar ik ben ervan overtuigd dat dat weer bij trekt.

Hoe verder?

Ik heb nu het eerste traject erop zitten en dan is de vraag: hoe verder? Nou 1 ding weet ik heel zeker: ik wil niet meer terug naar mijn oude leefstijl. Daarom heb ik besloten door te gaan. Niet met het voedingstraject maar wel met het sporten bij de complete verandering. Ik heb namelijk het idee dat ik qua voeding het zelf weer aan kan. Uiteraard heb ik Annemieke altijd op de achterhand en kan ik haar aan haar mouw trekken als het nodig is. Ook mag ik iedere week blijven wegen als ik dat zou willen dat vind ik ook erg fijn.

Ik ben Thijs en Annemieke erg dankbaar dat ze me hier doorheen hebben geholpen. Hun missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen naar een betere versie van zichzelf. Daarom hebben ze sinds januari nieuwe prijzen waardoor het voor iedereen toegankelijk is. Zo kun je er al voor 32,50 per maand terecht om aan jezelf te werken. En ik kan je dat zeker aanraden. Ook kun je kiezen tussen personal six of personal twelve. Bij personal six train je met groepjes van maximaal 6 personen en bij personal twelve train je met maximaal 12 personen. Natuurlijk blijft de aandacht voor iedereen en is het allemaal erg toegankelijk en fijn. Je moet het dus ook zeker niet vergelijken met een gewone sportschool.

Wil jij nu ook zo’n traject aan gaan of gewoon aan jezelf werken op een ongedwongen, gezellige en gemoedelijke manier? Neem dan even contact op met de complete¬† verandering een proefles is ook altijd gratis. Kijk voor meer informatie op hun website,

 

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge