My Posts

Mealpreppen met kcalculatedfood

Mealpreppen met kcalculatedfood

Mealpreppen is tegenwoordig helemaal hot maar ik kan me voorstellen dat je daar niet altijd heel veel zin en tijd voor hebt. Daarom heeft kcalculatedfood een oplossing en ik heb het uitgetest.

Bij kcalculatedfood hebben ze kant en klare maaltijden in de juiste verhoudingen. Zo heb je speciale weightloss maaltijden maar ook de power maaltijden waar dan net iets meer in zit. Je kan de maaltijden opwarmen in de magnetron waardoor ze snel klaar zijn of je warmt ze op in de oven, dit kost iets meer tijd. Het mooie van het concept van kcalculatedfood is dat je zelf je maaltijden kunt kiezen, zit er iets bij wat je niet lust dan kies je het gewoon niet, vind je juist iets heel lekker? Dan kan je hem meerdere keren bestellen. Dit vind ik zelf een zeer groot pluspunt.

Ik testte de maaltijden:

  • Kipburger
  • Gevulde paprika
  • Courgette pasta
  • Courgette lasagne
  • Gehaktbrood
  • Roasted chicken

Kipburger

kcalculated-food-1

Deze maaltijd bestond uit een kipburger met zoete aardappel wedges en een wortelsalade. Daarbij werd een chili sausje geleverd.
Ik vond de zoete aardappel wedges erg lekker en de wortel salade ook. De kipburger vond ik persoonlijk wat aan de droge kant en er erg “bleekjes” uit zien maar met de chili saus was hij lekker.
Deze maaltijd vulde ook behoorlijk goed moet ik zeggen.

Gevulde paprika 

kcalculated-food-3

Dit was 1 van mijn favorieten. De paprika is gevuld met een gehakt / mais mengsel en wordt geserveerd met rijst. Ik persoonlijk had liever zilvervlies rijst gezien maar dat is per persoon verschillend naar waar de voorkeur naartoe gaat dus witte rijst is dan het “veiligst”. De smaak was top!

Courgette pasta

Vergeten een foto van te maken! Maar deze was ook helemaal top qua smaak. De saus was erg lekker en ook in combinatie met de courgette pas het super.
Ik hou erg van pasta en dan is deze gezondere variant natuurlijk een goed alternatief.

Courgette lasagne 

kcalculated-food-2


Deze was in combinatie met  wat pasta en was ook weer super lekker. Je proeft ook niet echt dat het courgette is wat je eet. De lasagne is gemaakt met (halal) kipgehakt en ook deze saus was weer verrukkelijk.

Gehaktbrood

Ook van deze heb ik geen foto gemaakt, op de dagen dat ik het tussendoor op mijn werk at vergat ik dat nog weleens… Maar ook deze combi was weer super lekker. Een gehaktbrood met diverse groenten geserveerd met een chili sausje.

Roasted chicken 

kcalculated-food

Deze geroosterde kip maaltijd bestond uit kip, gemengde groenten en witte rijst en was lekker gekruid. Niet te pittig en ook niet te flauw, precies goed dus. Ook van deze maaltijd heb ik weer met veel smaak gegeten.

Wat vind ik er van? 

Ik ben heel blij dat ik Kcalculatedfood heb ontdekt want het is best handig op dagen dat mijn man en kinderen bijvoorbeeld slechter willen eten en ik toch liever gezond heb. Ook op dagen dat ik een avond dienst heb zijn deze maaltijden perfect om mee te nemen.
Ik vond de smaak van de maaltijden ook erg lekker al had de kipburger wel iets meer smaak mogen hebben, verder was ik heel tevreden. Het is ook super dat je je eigen maaltijden kunt kiezen en naast de maaltijden die ik heb uitgelicht hebben zij nog meer maaltijden.
De prijs van de maaltijden vind ik redelijk, in vergelijking met anderen aanbieders die dit soort maaltijden leveren zitten ze ietsjes lager.  Ik ben dus over het algemeen heel tevreden over de kcalculatedfood maaltijden.

Korting

Mocht je nu zelf heel benieuwd zijn naar de maaltijden van kcalculatedfood kijk dan op de website kcalculatedfood.nl zij hebben ook diverse pakketten. Als je de code healthkelly10 gebruikt krijg je ook nog eens 10 % korting op je bestelling! Dat is mooi meegenomen toch?

Zou jij deze mealprep maaltijden wel eens willen testen?

liefs-kelly

Facebook Comments

<!– advertentie 3

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...