Weer zo’n super inspirerend verhaal, dit keer van Liesbeth die maar liefst 85 kg verloor zonder operatie en zonder een streng dieet. Wil je weten hoe ze dit deed? Lees dan nu haar inspiratie verhaal..

1. Wanneer kwam je op het punt dat je dacht: “en nu is het genoeg nu ga ik afvallen? ”

Mijn Breekpunt kwam eigenlijk 6 jaar geleden ,ik woog toen 150 (kan ook 155 kilo zijn geweest ), de weegschaal ging maar tot 150 kilo maar denk zelf dat het meer was.
Ik had maat 58/60 ( bij een lengte van 1.63 m), als ik een half uur liep met me honden dan had ik 3 uur nodig om weer een beetje bij te komen,pijnlijke gewrichten en dacht bij mezelf ,als ik zo doorga dan word ik niet oud.
Dus dat was het punt dat ik dacht het is nu of nooit!

2. Hoeveel en hoe ben je afgevallen?

Ik ben officieel 85 kilo afgevallen ( van 150 kilo naar 65 kilo ),ik ben afgevallen met Gezond eten en meer bewegen.
Met Gezond eten bedoel ik pure producten ,geen Light, zelf zoveel mogelijk koken zonder pakjes en zakjes.
Ik kies voor volle producten zoals Roomboter ( afgewisseld met olijfolie en kokosolie extra vierge),volle melk,volle Yoghurt of kwark,dus geen mager…waarom ? omdat dit makkelijker door je lichaam word opgenomen en je blijft er langer verzadigbaar door waardoor je minder snaai drang hebt.
Eet 6 maaltijden met dag ( ontbijt/lunch/diner en 3 tussendoortjes).
Verder eet ik alles maar met mate,dus geen koolhydraat arm ,wel heb ik geraffineerde suikers geschrapt en zoet met producten zoals Honing/Dadels/Rozijnen .
liesbeth - 85 kg

3. Wat vond je het lastigste in je afval strijd?

Het afkicken van Suiker en als je een Feestje hebt en je slaat bv je Taartje af dat ze commentaar leveren in de vorm van….”Ah je kan toch wel 1 Taartje nemen?” ipv dat ze je steunen in je strijd.
4. Voel je je anders nu je bent afgevallen? Wat is er veranderd?

Wat denken jullie zelf! Ik kan ALLES weer bv in de vorm van bewegen,qua kleding kan ik alles weer aan wat ik wil. Ik ben zeg ik wel eens gekscherend herboren en van Liesje 1.0 naar Liesje 2.0 gegaan. Vorig jaar april is mijn Kers op de Taart geweest mijn Grote buikwandcorrectie waarbij ze 3 kilo vel hebben verwijderd van mijn buik….geloof me dat betekende heel veel voor me, einde Extreme obesitas tijd,streep eronder!
5. Wat zou je anderen als tips of advies mee willen geven?

Bekijk het afvallen niet als dieet maar als een levensstijl,iets wat je levenslang vol kan houden,denk in porties qua afvallen dus niet ik moet 15 kilo afgevallen maar ik ga eerst voor 5 kilo. Beloon jezelf voor elke 5 kilo bv door een lekker luchtje/nieuw truitje (uiteraard maatje kleiner) of ga lekker naar de kapper.
Houd je doel voor ogen ( wat mensen ook zeggen !) en zet door….geloof me waar een wil is ,is een weg…Kijk maar naar mij , – 85 kilo in 6 jaar tijd!
Ik wens jullie allemaal Super veel Suc6!
Een super geweldige prestatie van je Liesbeth, petje af! Bedankt voor het delen van je verhaal.
Wil jij ook je verhaal delen op healthy-kelly.nl om anderen te inspireren? Stuur dan een mail naar info@healthy-kelly.nl en ik stuur je de vragen. 
Liefs Kelly
Facebook Comments

1Pingbacks & Trackbacks on Liesbeth verloor 85 KG!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge