Een killer body om mee te showen op het strand wie wil dat nu niet? Nou ik zou dat wel willen maar ik ben daar nog ver van verwijderd. Dus dat wordt hard werken naar mijn killer body maar dat wordt nu makkelijker gemaakt met het boek “Killerbody dieet”

Het Killerbody dieet boek is geschreven door Fajah Lourens en leert je hoe je op een gezonde manier naar dat killerbody kunt gaan. Zo staan er diverse voedingsschema’s en training schema’s in. Ook staat er in het boek duidelijk uitgelegd hoe het nu zit met bepaalde voedingsmiddelen.

Wat ik leuk vind aan het boek is dat het ook rekening houd met de verschillende lichaamsvormen, iemand die een stevige bouw heeft moet bijvoorbeeld op hele andere dingen letten dan mensen die slanker gebouwd zijn, dit wordt ook goed uitgelegd.

De recepten die erin staan zijn makkelijk te maken en geen hele rare dingen, wat ik zelf wel heel prettig vind. De voedingsschema’s die erin staan zijn verdeeld in Fase A, B en C iedere fase volg je 4 weken om dan naar de volgende fase te gaan ook staan er fases in voor gevorderden die al veel sporten en niet meer af hoeven te vallen.

De voedingsschema’s zien er goed uit en zijn afwisselend, wel met iets minder koolhydraten maar je schrapt ze niet helemaal wat ik zelf dan weer heel fijn vind. Er wordt gezegd dat je ongeveer 1 kg per week kunt afvallen als je het sport en voedings programma helemaal volgt. Het sport programma is verdeeld in een thuissport gedeelte (heel handig!) en een sportschool gedeelte waarbij je kunt kiezen uit 2, 3, of 5 dagen sport. Als je geen sportschool type bent kun je dus ook prima aan de slag gaan met dit boek door middel van de thuis oefeningen. Of je er daadwerkelijk mee af gaat vallen wil ik binnenkort gaan testen..

Mijn eerste indruk, van het door bladeren en af en toe een stuk lezen, is heel goed en ik ga met het “dieet” aan de slag om te zien wat het mij zal gaan brengen. Ik zal dan uiteraard wederom een review schrijven om jullie op de hoogte te houden. Op het eerste gezicht is mijn indruk wel goed ik ben dus heel benieuwd wat het me gaat brengen.

Of ik echt een kllerbody krijg weet ik niet… Maar wat strakker en wat kilootjes eraf mag natuurlijk altijd 🙂
Zou jij dit boek weleens willen lezen en wat strakker in je vel willen komen?

 

Januari 2017 is deel 2 uitgekomen, benieuwd naar wat ik ervan vind? Je kan het HIER lezen

Liefs Kelly

Facebook Comments

1Pingbacks & Trackbacks on Boek: Killerbody dieet – mijn eerste indruk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge