Herken je dat? Je abonnement loopt binnenkort af en je wilt dan graag een nieuwe telefoon. Maar waar ga je dan uiteindelijk voor? Ik vind het super moeilijk om die keuze te maken maar wellicht kunnen jullie me helpen?

Een nieuwe telefoon uitzoeken vind ik altijd erg leuk maar ook lastig. Er is namelijk zoveel keus dat je op een gegeven moment door de bomen het bos niet mer ziet. Want waar kijk je dan precies na en wat vind je nu belangrijk op je telefoon?

Goede camera

Wat ik heel erg belangrijk vind aan een nieuwe telefoon is dat er een goede camera op zit. Ik heb dan nu wel een spiegelreflex camera maar die neem ik niet altijd overal mee naartoe. Zul je net zien dat er een foto moment komt en dat ik dat ding niet bij heb tja dan moet ik toch wel een goed alternatief hebben.

Ik heb nu een samsung galaxy S7 en die maakt best mooie foto’s. Nu las ik dat de Samsung Galaxy S9 plus ook een top camera heeft? Maar een ander zegt weer dat het niet veel uitmaakt in vergelijking met de S7 ? In ieder geval moet ik er wel mooie foto’s en filmpjes mee maken.

Meer geheugen

Wat ik in ieder geval ook moet hebben op een nieuwe telefoon is meer geheugen. Toen ik de S7 aanschafte kreeg ik te horen van de verkoper: oh nee joh hier zit meer dan genoeg geheugen op, je bent knap als je hem helemaal vol krijgt. Nou ik kan je vertellen: mij is het gelukt! Ik maak gewoon zoveel foto’s, download dingen en apps en tja dan zit hij zo vol hoor… Ik zag dat er nu ook mobieltjes zijn met 256 GB erop, nou dat zou genoeg moeten zijn toch?

Goed in de hand liggen

Een nieuwe telefoon moet voor mij fijn in de hand liggen. Een mega groot toestel vind ik niet prettig maar als hij te klein is ook niet. Ook vind ik het erg belangrijk dat een nieuwe telefoon goed in mijn broekzak past zodat ik hem makkelijk mee kan nemen. Ik wil niet eerst 5 minuten in mijn tas zoeken voordat ik hem heb gevonden hij moet dus gewoon in mijn broek of jas zak passen.

Ik heb al een beetje gekeken op mobiel.nl  maar kom er niet helemaal uit. Hebben jullie nog goede tips voor een nieuwe telefoon? Ik ben overigens geen Iphone fan dus die valt al af…

Facebook Comments

1 Comment on Keuze stress: een nieuwe telefoon uitzoeken

 1. Mies
  24 mei 2018 at 10:42 (1 jaar ago)

  Een S7 maakt goede fotos, echter als ik hem vergelijk met de S8 dan maakt de S8 duidelijk betere foto’s dan de S7 van mijn vriend. Je zou voor een S9 kunnen gaan, maar veel revolutionairs heeft die telefoon niet. Ik heb zelf ook een spiegelreflex camera en gebruik vaker mijn telefoon vanwege gemakzucht en het feit dat de plaatjes echt wel top eruit zien. Zeker voor de prijs zou ik eerder voor een S8 gaan, die is nu een stuk goedkoper dan de allernieuwste en krijgt nog regelmatig updates.

  Voor het prijsverschil tussen de s8 en s9 heb je dan waarschijnlijk voor het bedrag van de S9 een S8 met extra veel opslagruimte.

  Het is echt een fijne telefoon verder. Werkt snel en soepel en het scherm is prachtig! Ik heb bij website mijn Instagram naam toegevoegd,kun je foto’s met de s8 gemaakt bekijken als je dat leuk vind.

  X

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge