My Posts

Kerstswap – cadeautjes uitpakken

Kerstswap – cadeautjes uitpakken

Cadeautjes met kerst krijgen maar ook geven is natuurlijk super leuk ! Daarom hebben wij met een aantal bloggers een heuse kerstswap gedaan waarbij we voor elkaar cadeautjes kochten. Ik heb afgelopen donderdag mijn pakket uit mogen pakken en vertel je graag wat voor leuks erin zat… En ik heb nog een leuke aankondiging voor komende week waarbij ook jij kans maakt op leuke dingen… Lees je gezellig mee?

Een paar weken terug kregen degene die meededen aan deze kerstswap een mailtje met voor wie zij iets moesten kopen en wat de wensen waren. Ik weet zelf niet meer precies wat ik op mijn lijstje had geschreven maar ik mocht een pakket samenstellen voor Marieska van http://www.love4Kidz.nl. Op haar lijstje stond dat ze een theeleut, taalfanaat en een kunstliefhebber is. Poeh  die vond ik toch wel lastig hoor!

Pakket samenstellen

Ik heb mijn best gedaan om er iets leuks van te maken en heb van te voren wat research gedaan. Zo zag ik dat Marieska kinderen heeft en het leek me leuk om ook iets lekkers voor hen erin te doen. Verder had ik wat thee erin gedaan, iets lekkers voor erbij, iets voor de ontspanning en een leuk artikel voor positiviteit. Wat er precies in mijn verstuurde box zat kan je lezen op de site van Marieska.

Ontvangen pakket

Vorige week kreeg ik mijn box thuis gestuurd, ik wist nog niet door wie deze was samen gesteld aangezien dat nog een verrassing moest blijven. Wat me wel opviel toen de doos binnen kwam dat hij zo ontzettend groot was en met name mijn kinderen vonden het erg interessant. Ze vonden het ook maar raar dat ik het nog niet uitgepakt had toen het binnen kwam want normaal deed ik toch altijd gelijk de pakketjes open maken? Gelukkig stond er kerstwap op want inderdaad normaal maak ik alles gelijk open ????

Open maken

En toen was het wachten totdat ik eindelijk mijn kerstpakket open mocht maken want die doos leek me op een gegeven moment wel te roepen “Maak me open, Maak me open” haha. Het was daarom een geluk dat we het een dag eerder open mochten maken en afgelopen donderdag was het eindelijk zover. Mijn kerstswap pakket bleek samengesteld te zijn door Fleur van  Mama’s Liefste  en wat was alles leuk ingepakt, er zat zelfs een licht snoer op batterijen bij waarop ik moest drukken om alles mooi te verlichten. Echt een super leuk pakket: Bedankt Fleur ????

Leuke producten

Ik kreeg een mooi pakketje volop leuke producten dit zat erin:
– Een land kaart waarop je kan krassen waar je overal al bent geweest –> Erg leuk want reizen willen we zeker nog veel meer gaan  doen.
– Douche schuim –> Altijd lekker ????
– Fortune koekjes –> Een beetje geluk kan iedereen wel gebruiken toch?
– Noteboekje –> ideaal voor bloggers
– Ridiculous chocolade –> Erg lekker
– Een zakje met thee en een eitje waar je de thee dan in moet doen
– En ook aan de kinderen was er gedacht zo kreeg mijn zoontje stoere stiften en mijn dochter vlinders voor in haar haar, beide waren ze super enthousiast.

Ik vond het echt een super leuk pakketje en wil Fleur heel erg bedanken voor dit super leuke kerstpakket ????

Healthy Kelly speelt voor kerstvrouw

Omdat het bijna kerst is en ik mijn volgers ook een leuk kerstcadeau gun ga ik komende week voor kerstvrouw spelen.. Zo zullen er er wat leuke winacties komen op mijn blog en Facebookpagina  de eerste actie volgt waarschijnlijk aankomende dinsdag, hou het dus goed in de gaten en like mijn facebookpagina zodat je het niet mist.

Doen jullie aan kerstcadeautjes?

Facebook Comments

<!– advertentie 3

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

3 Comments on Kerstswap – cadeautjes uitpakken

 1. Volgmama

  19 december 2016 at 04:02 (5 dagen ago)

  De landkaart is echt gaaf! Leuk pakket!

  Beantwoorden

 2. <!– #comment-##

 3. Merel

  18 december 2016 at 20:30 (5 dagen ago)

  Fijn pakket! Vind die koekjes erg leuk en zo’n landkaart kende ik niet. Ga ik onthouden voor vrienden die vaak reizen. Origineel!
  Merel onlangs geplaatst…Hoera! Toch nog een kerstpakket!My Profile

  Beantwoorden

 4. <!– #comment-##

 5. Fleur

  18 december 2016 at 19:04 (5 dagen ago)

  Leuk in te lezen dat het goed is ontvangen! Fijne kerst!

  Beantwoorden

 6. <!– #comment-##

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...