My Posts

Ik heb hulp nodig ! – jojo effect

Ik heb hulp nodig ! – jojo effect

Het is even wat rustiger dan dat jullie van me gewend zijn. Dat komt omdat ik tot de conclusie ben gekomen dat ik toch echt wel “hulp” nodig heb. Hulp om weer helemaal op de rit te komen. En hoewel het niet leuk is om toe te geven moet ik dat nu echt wel doen: Ik heb hulp nodig! Die hulp heb ik ook ingeroepen…

Nu zul je je misschien wel afvragen: waarom dan? Alles gaat toch perfect? Maar dan heb je dat stukje social media weer waarop het lijkt alsof alles perfect gaat. Maar in werkelijkheid is dat niet zo. Het gaat zelfs helemaal niet goed. Niet met mezelf en niet met mijn gewicht, ik heb echt het jojo effect momenteel.. Ook voor mijn gezin ben ik niet altijd even gezellig..

Te weinig tijd voor mezelf

Ik ben al een tijdje op zoek naar de antwoorden op de vragen: waarom ben ik zo moe? en waarom kom ik toch weer aan? En steeds kon ik het niet ontdekken totdat ik vorige week een gesprek met iemand had en de conclusie was dat ik te weinig voor mezelf kies. Ik ben te druk bezig met van alles, ren van hot naar her, neem te weinig rust en daarom blokkeert mijn lichaam helemaal. Bovendien kreeg ik door deze dingen ook weer meer “snaaibuien” die ik dan heel diep weg probeerde te stoppen,, die ik niet eerlijk toe gaf en ik at zelfs weer stiekem!!!

Eerlijk

Ik wil heel graag eerlijk zijn tegen mijn volgers, en dat ben ik nu ook. Ik weet heel goed hoe het allemaal moet met voeding enz en ik ben ook druk bezig met de opleiding voor Gewichtsconsulent  maar mezelf vergeet ik. Ik vergeet soms gewoon te eten ( te druk, geen zin etc) of ik heb juist eetbuien (ja gek he als je eerst vergeet te eten!) heel slecht natuurlijk!! Dan heb ik ook de app van My Killerbody motivation en hoewel ik die eerst strikt heb gevolgd is het de laatste weken ook niet meer. Ik heb er de puf niet meer voor en ik loog zelfs over mijn gewicht, ja heel erg i know!! Ik heb dan de laatste tijd ook enorm last van het jojo effect..

Tijd voor actie

Gelukkig kan ik wel helder denken en heb ik vorige week de beslissing genomen actie te gaan ondernemen. Ik heb echt die stok achter de deur nodig op het moment en daar kan een appje mij niet bij helpen. Ik MOET gewoon weer iedere week gaan wegen bij iemand omdat dat voor mij de stok achter de deur is en ik dan ook niet mijn kop in het zand kan steken. Daarom ga ik vanaf vanavond trainen met een Personal Trainer 1 x in de week. In Uden bij Personal Fitness Nederland , die trouwens in heel Nederland zitten. Dit is overigens op eigen initiatief en is dus NIET gesponsord ik betaal er dus ook gewoon voor (wil ik wel even duidelijk maken ???? ).

Jeffry gaat me helpen met mijn doelen:

  • Meer energie
  • Vetpercentage drastisch naar beneden
  • Nog wat kilo’s kwijt

Daarnaast heeft hij een partner Kim die een eigen coachings praktijk heeft. Samen met hen ga ik mezelf weer terug in balans krijgen . Geen jojo effect meer en goed voor mezelf zorgen. Het is belangrijk dat ik ZELF nu even op 1 kom en ik weer ga houden van mijn lichaam.
Natuurlijk hou ik jullie op de hoogte van hoe het gaat en hoe de trainingen etc gaan.

Zo dat is eruit en dat lucht op! Had jij dit verwacht en is het herkenbaar voor je?

Facebook Comments

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

1 Comment on Ik heb hulp nodig ! – jojo effect

  1. <!– #comment-##

<!– #respond

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...