reviews food reviews

IJs vol met proteïne van Koupe

IJs vol met proteïne van Koupe

Afgelopen dagen hebben we mooi weer gehad en dan is een ijsje natuurlijk extra lekker. Jammer genoeg zitten veel ijsjes vol met suikers en andere zooi. Wat als dat nou eens anders zou kunnen? En je zou ook nog eens een ijsje kunnen eten vol met proteïne? Dan zou je toch volmondig JA zeggen? Gelukkig kan dat nu met ijs van Koupe.

Een tijdje terug kreeg ik een proef pakketje van Koupe om te proberen. Koupe is ontstaan uit liefde voor eten en gezond leven. Koupe is een slimmer en gezonder alternatief, het is gebaseerd op wei-eiwitten & vezels en bevat slechts een kwart van de suikers en de helft van de calorieën vergeleken met normaal ijs. Een ideaal tussendoortje dus!

Smaken

Koupe is beschikbaar in 4 verschillende smaken: Vanille, Banaan, Chocolade en aardbei. En heeft de volgende voordelen:

 • Meer proteïne en vezels
 • Minder suikers en vetten
 • Minder calorieën
 • Fruit varianten zijn gemaakt van echt fruit

Op hun site hebben ze ook een leuk vergelijkingsplaatje staan met wat het verschil is met andere ijssoorten:

Wat vind ik er van?

De producten kwamen, uiteraard, diep bevroren aan en waren verpakt in een doos met droog ijs, de ijsjes waren dus ook nog goed bevroren. Ik heb 4 kleine bakjes gekregen: vanille, banaan, chocolade en aardbei.

Ik vond de vanille iets minder, daar zat voor mijn idee te weinig vanille smaak aan. De banaan vond ik super lekker, smaakt ook echt naar banaan dit geldt ook voor de aardbei, geen chemische smaken maar gewoon erg lekker. Ook de chocolade is vol van smaak en heerlijk!  Ik denk dat, ondanks dat ik geen chocolade ijs fan ben, de chocolade toch mijn favoriet is gevolgd door de banaan en aardbei.

Ik vind het heel erg fijn dat er geen “zooi” in Koupe ijs zit en door het eten van dit ijsje heb ik gelijk wat extra proteïne die ik binnen krijg. Natuurlijk moet je er ook niet teveel van eten want ook dan krijg natuurlijk te veel calorieën binnen ???? maar een klein bakje ijs op zijn tijd is zeker geen zonde en ideaal als lekker verfrissend tussendoortje. Bij mij is Koupe dus goed door de test gekomen!

Kende jij Koupe ijs al? Kijk voor meer informatie op de site van Koupe 

Facebook Comments

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

1 Comment on IJs vol met proteïne van Koupe

 1. A bite of cravings

  25 juni 2017 at 21:18 (3 maanden ago)

  Ik heb dit merk al veel voorbij zien komen maar heb nooit echt gekeken wat het nu precies is. Ijsjes zonder schuldgevoel en troep zijn gewoon de beste uitvinding haha! X

  Beantwoorden

 2. <!– #comment-##

<!– #respond

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...