hotspots, hotspots restaurants

Hotspot: Umaizo Sushi en Grill Uden + winactie (gesloten)

Je kan me beter niet in de nacht wakker maken, daar krijg je namelijk spijt van. Maar als ik dan toch iets moet kiezen waarvoor je me bij hoge uitzondering wakker mag maken dan is het Sushi. Toen ik hoorde dat Uden een Sushi restaurant kreeg moest ik dat natuurlijk even gaan testen. Benieuwd naar wat ik van het Umaizo Sushi en Grill restaurant vond? En wil jij kans maken op iets super leuks? Check dan zeker even deze blog…

Sushi is iets wat ik nog niet zo heel erg lang eet ik heb het op een gegeven moment een keer geproefd en moest er erg aan wennen. Inmiddels ben ik er helemaal gek op en vind ik het heerlijk om diverse smaken te proberen. Toen ik uitgenodigd werd om naar Umaizo sushi en grill te gaan zei ik daar natuurlijk geen nee tegen.

Het restaurant

Umaizo sushi en grill is gevestigd aan de Meester van Coothstraat 3-7 in Uden. Hier zat voorheen de Aldi. In een vrij korte tijd hebben ze de oude Aldi omgebouwd naar een Sushi restaurant. Dit mede dankzij een crowdfunding actie, waaruit je kunt concluderen dat Uden snakte naar een sushi restaurant ;). Op 15 december is dan eindelijk Umaizo Sushi en Grill geopend, een lang gekoesterde wens kwam hiermee in vervulling.

Ik ben samen met mijn dochter van 7 naar het restaurant gegaan want zij is net als mama gek op Sushi. Bij binnenkomst werden we vriendelijk ontvangen en viel me gelijk de grootte van het pand op. Umaizo sushi en grill ziet er erg sfeervol uit en heeft een mooi interieur. Mooie wanden maken het geheel helemaal af en geeft me even het gevoel in het buitenland te zijn. Een groot pluspunt vind ik dat je de koks bezig kunt zien met het bereiden van het eten dit maakt alles heel toegankelijk.

Het eten

Wat jullie je nu waarschijnlijk allemaal afvragen: hoe is het eten? Nou daar kan ik al gelijk antwoord op geven: echt super goed! Ik kan er niks anders van maken want echt alles wat ik heb gekozen was heerllijk. Bij Umaizo Sushi en Grill werken ze met een lijstje waarop je kunt aankruisen welke Sushi of ander gerecht je wilt. Per ronde mag je dan 4 gerechtjes kiezen per persoon die ze vervolgens bij de tafel komen brengen.

Er is een overvloed aan keuze en voor de niet sushi liefhebbers is er ook genoeg keus. Zo kan je onder andere kiezen voor diverse vlees en vis gerechten van de grill, diverse groenten, gefrituurde producten en natuurlijk sushi HEEL veel sushi! Voor ieder wat wils dus.

Naast de meest voorkomende sushi soorten hebben ze ook diverse specials. Zo kan ik de sushi met aardbei van harte aanbevelen maar is er bijvoorbeeld ook sushi met rode biet, sushi met gegrilde beef, sushi met mozarella en nog heel veel meer. Je hebt waarschijnlijk wel een aantal bezoekjes nodig als je alles wilt proberen.

Nadat je uit gegeten bent qua sushi en grill is er ook nog een mogelijkheid om te genieten van toetjes. Deze staan niet op de kaart maar wordt opgesteld als een buffet waaruit je zelf je keuze kunt maken. Helaas hebben mijn dochter en ik dit niet mee kunnen maken omdat we door onverwachte omstandigheden met spoed naar huis moesten. Ik heb hier dus helaas ook geen foto van kunnen maken of het kunnen proeven. Ik ga echter zorg dragen dat er alsnog een foto gaat komen zodat jullie een impressie hebben van al dat lekkers.

Wat vonden wij er van?

Wij vonden het helemaal geweldig. Het personeel is vriendelijk, de sfeer is goed en het wachten op je gerechten duurt niet al te lang. Qua keus is er ook genoeg. Mijn man en zoontje houden niet van Sushi daarom hadden we ze niet meegenomen. Echter kunnen niet sushi liefhebbers gerust mee want ook voor hen is er genoeg keus.

Voor de kinderen staan er ook dingen op het menu die zij kunnen eten. Volgens mij is er geen speciaal kindermenu (niet nagevraagd min dochter eet tenslotte sushi), maar met  frietjes, gebakken vis en vlees etc op de kaart zou je met kinderen ook gerust bij Umaizo sushi en grill kunnen eten. Ik vind het restaurant echt een aanwist voor Uden en kom er zeker nog een keer terug.

Het Umaizo sushi en grill is op dinsdag gesloten. Andere dagen zijn zij geopend vanaf 16.30. Maandag t/m donderdag is het 25,95 per persoon en vrijdag t/m zondag 27,95, hierbij mag je zoveel eten als je op kan. Voor kinderen is er een speciale prijs, kinderen t/m 3 zijn gratis en daarna betalen kinderen 13,50 per persoon. Kijk voor meer informatie op de site van Umaizo Sushi en grill

Winactie GESLOTEN

Sushi lovers let op! Ik mag namelijk 2 mensen namens Umaizo Sushi en Grill gelukkig maken met een leuk cadeautje.
Ik ga namelijk 2 cadeaubonnen t.w.v 25 euro weggeven.
Wat moet je daarvoor doen?

  • Laat hieronder of op het bericht op facebook weten waarom jij de sushi van Umaizo sushi en grill weleens zou willen proberen.
  • Like en/of deel het bericht op mijn facebook pagina ( = extra kans)
  • Het liken van de facebook pagina van Umaizo sushi en grill wordt gewaardeerd

You may also like...