My Posts

Healthbox September

Healthbox September

Ik kreeg deze maand weer een Healthbox thuis gestuurd vol met gezonde en handige producten. Ben je benieuwd wat er allemaal precies in zit? Ik deel het graag met jullie en vertel wat ik ervan vind..

Iedere maand kan je voor een healthbox bestellen vol met gezonde producten en dit voor slechts 24,95 (de inhoud van de box heeft een veel grotere waarde). De maand September heeft Rachelle van Koningsbruggen de Box samen gesteld en ik moet eerlijk bekennen dat ik niet goed wist wie ze is en dat ik er nog nooit van had gehoord… *sorry*
Naar wat research werd het me toch duidelijker al gaat er nog steeds geen lampje branden met “ahhhh zij”. In deze box deelt zij haar 9 favorieten producten en natuurlijk heb ik ze ook uitgebreid getest.

Vitaminen 

Standaard in de Healthbox zijn de multivitaminen, deze krijg je elke maand standaard. Vaak wordt er ook nog een ander supplement meegestuurd, deze maand was het Magnesium van Orthica. Ik ben al bekend met de vitaminen van Orthica en ik moet zeggen dat ze me erg goed bevallen.
Ook zat er dit keer een pot BCAA in, ik moet eerlijk bekennen dat ik deze nog nooit heb gebruikt maar het schijnt wel erg goed te zijn voor en na de training dus bij mijn volgende training wil ik het zeker gaan gebruiken.

The Primal Pantry 

Dit is een Raw paleo reep met hazelnoot en cacao, eerlijk gezegd kende ik het merk nog helemaal niet. De smaak is wel erg lekker, ook moesten mijn kinderen zoals altijd ook een stukje proeven en die vonden het ook erg lekker.

Vita Coco 

Een heerlijk pakje met kokoswater wat bestaat uit diverse goede mineralen zoals kalium en magnesium. Het is een ideale basis voor smoothies of in shakes maar ook zo zijn ze erg lekker, wel is het aan te raden om het koud te drinken dan is het het lekkerst.

Verival Crunchy Spelt

Voor mij nu 1 van mijn favorieten om mee te ontbijten. Ik kan namelijk nog steeds geen brood eten in de ochtend…
De crunchy spelt is erg lekker qua smaak en ideaal te combineren met melk of yoghurt. Ik vind de crunchy bite ook erg lekker.

heaalthbox september 1

Mister Free’d chia & sesam crackers

Deze crackers zijn glutenvrij en erg lekker. Ze zitten ook nog eens bomvol omega 3 en vezels, wat weer bevorderlijk is voor de stoelgang. De crackers zijn lekker knapperig en ideaal als lunch of tussendoortje met of zonder beleg, want zo zijn ze ook erg lekker.

Verder zaten er ook nog kortingsbonnen in van body & fit Shop, en een gratis maaltijd bij kcalculated over die laatste kun je binnenkort meer lezen.

Wat vind ik ervan?

Ik vind het iedere maand weer een leuke verassing met wat erin zit en ook deze maand was ik weer enthousiast over de box. Wat ik het leukste vind is dat het iedere maand toch weer enorm varieert in wat erin zit, behalve de multivitaminen die blijven er standaard in zitten. Het is dus iedere maand ook echt weer een feestje om de box open te maken. De box van september is nog te bestellen op de site  van Healthbox kost 24,95 en heeft een totaalwaarde van maar liefst 67 euro! Ze leveren trouwens ook in België, erg handig dus voor mijn Belgische volgers…

Heb jij al eens een healthbox geprobeerd?

Liefs Kelly

Facebook Comments

<!– advertentie 3

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...