Toen ik klein was hoorde je eigenlijk nooit echt wat over Halloween. Het was toen nog niet zo’n hype. Inmiddels is het helemaal anders en kan je er bijna niet meer omheen. De winkels liggen vol met halloween producten, er worden diverse evenementen georganiseerd en pretparken profiteren er ook van. Reden genoeg om dit keer eens mee te doen in deze hype. Wij gingen naar Halloween in Julianatoren, wat we ervan vonden? Ik vertel het je graag.

Afgelopen maandag was het zover. De kinderen hadden we niks verteld en we vertrokken voor een dagje Halloween in Julianatoren. We zeiden dat we naar de action gingen maar aangezien die niet zo heel ver weg is van ons huis hadden de kinderen al snel door dat het toch wat anders ging worden.

Doolhof en Spookhuis

Bij aankomst zagen we al gelijk een groot spookhuis staan en een doolhof gemaakt van hooibalen. Deze staan voor de ingang van Juliantoren en was dus het eerste wat onze kinderen wilde gaan doen.

In het doolhof krijgen ze een formulier mee waarbij ze opzoek moeten gaan naar letters. De letters krijgen ze van de personen die in het doohof rond lopen. Onderweg kom je dan nog wat “griezels” tegen, die overigens helemaal niet zo eng zijn dat kleintjes er mega bang van worden. Als je het woord hebt gevonden kun je het invullen op een website waarna de kinderen een leuk berichtje krijgen.

Naast het doolhof staat een spookhuis. Door middel van wat obstakels kom je bij het huis terecht. Je krijgt eerst een verhaal dat er gezocht moet worden naar een schat en dat diegene dan bevrijd kan worden uit Zanzibar. De kinderen vonden het wel erg spannend en zeiden dat mama maar voor moest lopen. Mama is eigenlijk ook niet zo’n held als het aankomt op griezelen dus ik bleef maar een beetje veilig achter de mensen die voor ons liepen. Gelukkig viel het allemaal wel mee en kunnen ook de kleinste kindjes gerust in dit spookhuis, het is namelijk niet zo dat je ineens een hand of iets dergelijks op je krijgt.

Diverse activiteiten

Tijdens Halloween in Julianatoren zijn er diverse activiteiten te doen. Naast de 2 aangegeven extra attracties zijn er ook diverse shows die gericht zijn op Halloween. Kinderen kunnen met Julia samen dansen en Jul de muis komt regelmatig op het podium verkleed als spook. In het theater is er ook een griezelshow, geschikt voor alle leeftijden. En aan het einde van de dag wordt er afgesloten met een griezel catwalk waarbij kinderen kans maken op leuke prijzen.

De aankleding in Julianatoren is ook echt mooi gedaan. Het ziet er allemaal net wat enger uit en op diverse plaatsen vind je pompoenen en andere leuke halloween decoratie. Hier is echt goed over nagedacht.

Attracties

Tijdens Halloween in Julianatoren zijn natuurlijk ook de attracties open. En dit is toch altijd wel een feestje. Uren lang kunnen de kinderen zich vermaken in de achtbaan, autootjes, paardjes, glijbanen, bots auto’s en nog veel meer. Zelf voor de aller kleinste is er genoeg te doen.

Wij vonden Halloween in Julianatoren erg leuk en het is zeker een aanrader voor de wat kleinere kinderen. NIks geen enge bedoelingen maar gewoon leuk en gezellig een dagje uit met het gezin in Halloween sfeer. Zoek je dus nog een leuk uitje? Dan is Halloween in Julianatoren een aanrader. Je kunt Halloween in Julianatoren nog bezoeken tot 28 oktober. Kijk voor actuele openingstijden op de website van Julianatoren.

Doe jij nog wat leuks voor Halloween?

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge