My Posts

Gezonde maaltijdboxen van Vitameals voor mensen met speciale wensen

Gezonde maaltijdboxen van Vitameals voor mensen met speciale wensen

Maaltijdboxen zijn een grote hype, het is makkelijk want je hoeft zelf geen boodschappen te doen en vaak eet je ook nog eens wat anders dan dat je normaal zou eten. Toch is het vaak bij deze boxen zo dat er niet gedacht wordt aan mensen die speciale wensen hebben. Wil je bijvoorbeeld koolhydraat of gluten vrij? Dan heb je vaak gewoon “pech” maar dat is nu verleden tijd met Vitameals.

Vitameals is een onderdeel van Vitadis  waar ik eerder al een artikel over schreef  zij kwamen met het idee om maaltijdboxen aan te bieden voor mensen die speciale wensen hebben.

Stel je eigen box samen

Je kan geheel naar eigen wensen je maaltijd box samenstellen. Zo is er een box voor als je koolhydraat arm eet maar ook als je bijvoorbeeld gluten vrij, paleo of eiwitrijk eet. Ook aan de vegetarische en biologische eter is er gedacht, kortom voor elk wat wils.
Naast de soort box kan je ook kiezen voor hoeveel personen je een box wil ontvangen, zo zijn er boxen vanaf 2 personen en bestaat elke box gemiddeld uit 22 tot 25 producten wat goed is voor ongeveer 3 of 4 maaltijden.

Lekker en flexibel

Bij de box krijg je recepten via de mail toegezonden waarmee je aan de slag kunt gaan, uiteraard kan je ook gewoon je eigen recepten bedenken maar ik vind het zelf altijd wel leuk om de bijgeleverde recepten te koken om te zien wat de smaak is.
Als je kiest voor een box van Vitameals dan krijg je hierbij een flexibel abonnement die je elk moment kan opzeggen. Een losse Vitameals box is er vanaf 52 euro, kies je voor een abonnement wat je elk moment kunt opzeggen dan betaal je vanaf 49,90 per box.

Gezonde variatie box

Ik heb zelf de gezonde variatie box getest en zal daar eind deze week een verslag van maken. Ik kan wel alvast verklappen dat er inderdaad lekkere en gezonde producten in zaten en dat ik 1 van jullie ook blij mag maken. Dus hou mijn website in de gaten ????

Wil je alvast meer informatie? Kijk dan op de site van Vitameals
Ben jij al bekend met de Vitameals maaltijd boxen? 

*dit artikel betreft een samenwerking

Facebook Comments

<!– advertentie 3

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

<!– #respond

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...