Je beter voelen met thee? Dat is voor mij niks nieuws, ik heb dat namelijk vaker al eens gehad. Maar de Teatox van de detoxshop had ik nog niet geprobeerd. Ik heb hem de afgelopen weken geprobeerd en deel graag mijn ervaring. Want doet deze thee wel wat hij zegt?

De 30 dagen Teatox van de Detoxshop  bestaat uit een ochtend en een avond thee. De ochtend thee kun je het beste voor het ontbijt nemen en de avond thee voor het naar bed gaan. De teatox thee heeft de volgende voordelen:

  • Krachtige en 100% natuurlijke thee blend
  • Effectieve en heerlijke detox thee
  • Boost in je stofwisseling
  • Goede lichaamsreiniging
  • Verhoogde energie
  • Onderdrukte eetlust
  • Stimuleert vetverbranding
  • Vermindert opgeblazen gevoel
  • Bevordert een natuurlijke nachtrust

Het klinkt voor mij dus erg goed en dat was genoeg reden om het te gaan testen.

Fresh Teatox morning

Voor het ontbijt start je met de fresh teatox morning. Je doet 1 theelepel (2,5 gram) in 200ml water. Het handigste is om hiervoor een theefilter te gebruiken zodat je niet alle stukjes los in de thee hebt zitten, ik vind dat persoonlijk namelijk niet lekker.
De teatox morning bevat de volgende ingrediënten:

Groene thee China Gunpowder, Citroengras, Mate groen, Natuurlijke Smaakversterker (Citroen – Abrikoos), Witte Thee Mao Feng, Zwarte Thee Golden Yunnan OP, Citroenschil, Mallow kruid, Paarden­staartkruid, Paardenbloem, Groene thee Matcha, Spirulina, Guarana.

Ik vind de smaak van deze thee best lekker. Er staat bij dat je eventueel wat honing kan toevoegen maar dat heb ik niet gedaan, ik vond dat niet nodig. Ik drink echter al best wel wat kruidenthee dus ik ben de smaken gewend.

Fresh Teatox evening

De fresh teatox evening pak je voor het slapen gaan. Je maakt hem op dezelfde manier klaar als de fresh teatox morning thee.
De fresh teatox evening heeft de volgende ingrediënten:

Appel, Verbena, Balsem, Natuurlijke Smaakverst­erker (Sinaasappel – Mandarijn), Sinaasappelschil, Hopblader­en, Tulsi, Marigold, Vrouwenmantelkruid, Valeriaan, Bonenkruid.

Ook deze thee vind ik best lekker en ik merk dat als ik het heb gedronken ik toch wel een beetje moe wordt. Het kan zijn dat het misschien tussen mijn oren zit? Maar voor mijn gevoel helpt het.

Wat merk ik van de Fresh Teatox ?

Sinds ik de Fresh Teatox ben gaan gebruiken merk ik dat ik beter slaap. Ik wordt wat uitgeruster wakker en heb overdag ook wat meer energie. Dat vind ik wel heel erg fijn. Of ik ben afgevallen durf ik niet te zeggen, ik ga namelijk al even niet meer op de weegschaal. Wel merk ik dat mijn broeken losser gaan zitten en dat mijn buik minder “bol” staat, ook al heel erg fijn.

Ik kan de Fresh Teatox dus zeker wel aanraden. Vooral als je meer energie zou willen hebben en een minder opgeblazen gevoel want ook daar helpt het erg goed voor.
Wil je meer informatie? Kijk dan even op de website van de Detoxshop.

Kende jij Fresh Teatox al?

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge