fotoshoot flair

Ik was uitgenodigd om mee te doen aan een fotoshoot voor Flair naar aanleiding van de challenges die werden gehouden in samenwerking met Mieke Kosters deze werden gehouden op een besloten groep met allemaal hetzelfde doel: afvallen! Ze zochten mensen die wilde vertellen over hun ervaringen want volgens mij volgt er binnenkort weer een nieuwe challenge…. Vandaag was de fotoshoot…..

In het verleden heb ik al regelmatig fotoshoots gedaan. Dit was echter voordat ik kinderen kreeg om even een kleine impressie te geven:

modellen tijd

Maar ja dan krijg je kinderen, wordt je steviger, wordt je onzekerder over je lichaam etc. en dan doe je het ineens niet meer. Maar wat heb ik het gemist zeg!

Om 12.00 moest in Haarlem zijn en werd ik ontvangen door een super team. Allemaal vrouwen (fotografe, visagiste en styliste) die stuk voor stuk echt schatten zijn, zo ontzettend lief waren ze. Eerst ging ik in de make-up en werd mijn haar gedaan. Daarna gingen we kleding uitzoeken. In eerste instantie kreeg ik een jurk aan, en hoewel ik wel hou van jurken vond ik deze niet zo mooi dus heb ik eerlijk gezegd dat ik hem niet zo mooi vond. Toen kreeg ik een spijkerbroek aan, al wist ik niet welke maat ik had maar het bleek 29 te zijn misschien zelfs 28 want 29 zat wat losjes.. Ik kreeg een leuk shirt erop en een super mooi suede jasje: ik voelde me op dat moment echt een model!

En toen was het tijd om te shooten! Wat deed die fotograaf het geweldig, volop complimenten geven en ik mocht ook meedenken over bepaalde houdingen en wat ik zelf mooi zou vinden. Het ging allemaal heel relaxed en gezellig. Alleen jammer dat het er dan weer zo snel op zit ik had nog wel uren kunnen shooten…

Na de shoot mocht ik mee kijken om wat foto’s te selecteren. Wat ik wel mooi vond en niet, natuurlijk heb ik hier niet de eind keuze in maar ik vond het super dat ik wel aan mocht geven als ik een foto niet zo mooi vond. Dan ging hij gewoon in de prullenbak. Het grappige is dat ik mezelf nog steeds als “Stevig” zie terwijl zij steeds riepen van wow wat ben je mooi slank. Dus ik hoop dat ik ook zo eens naar mezelf kan kijken?

Zoals jullie wellicht wel begrijpen zullen de foto’s pas geplaatst mogen worden als ze daadwerkelijk in het blad komen (en ik heb er ook nog geen), wanneer dat is durf ik niet te zeggen? Maar zodra dat het geval is zal ik het met jullie delen! De foto bovenaan de blog is vlak na de shoot gemaakt in eigen kleding en hier eentje toen ik thuis kwam want mijn kinderen vonden me helemaal mooi en dat moest op de foto haha!

fotoshoot flair 1

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge