Vorig jaar was ik genomineerd voor de Fooblog Awards 2016 en ook dit jaar kan ik jullie vertellen dat ik wederom genomineerd ben voor de Foodblog Awards 2017! En daarvoor heb ik jullie hulp nodig, help je me mee?

Vorig jaar was ik heel erg verbaasd toen ik te horen kreeg dat ik genomineerd was. De verbazing was nog groter toen bleek dat ik ook daadwerkelijk in de finale stond met 5 andere finalisten. Een hele eer aangezien ik toch wel wat grote foodbloggers achter me had gelaten.
Ook dit jaar is de concurrentie erg groot en zou het leuk zijn om, als relatief vrij “nieuwe” blogger, weer in die finale van de foodblog awards 2017 te komen.

Best special interest foodblog

Dit jaar ben ik voor de foodblog awards 2017, net als vorig jaar tijdens de foodblog awards genomineerd in de categorie Best  Special Interest Foodblog. Ik ben namelijk niet een standaard foodblog maar een foodblog die zich vooral richt op health, food en lifestyle. Vanaf vandaag 7.00 zijn de stembusen open gegaan en jullie kunnen mij helpen door op me te stemmen.

Stemmen

Stemmen op de foodblog awards 2017 kan vnaf NU op de site van de Foodblog Awards.  Kies de categorie Best Special Interest Foodblog en kies Healthy Kelly. Ik zou het super leuk vinden als jullie op mij zouden willen stemmen. Vorig jaar is het gelukt om in de finale te komen en het zou toch super leuk zijn als dat dit jaar ook weer lukt toch?

Ik ben super trots dat ik van Healthy Kelly toch best wel een succes heb kunnen maken. Wat ooit begon als een hobby en om maar van me af te schrijven is uitgegroeid naar iets groters wat inmiddels ook mijn bedrijf is. En dat had ik niet gekund zonder jullie als mijn lezers en volgers.

Alvast heel erg bedankt voor jullie hulp 🙂

 

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge