Event Mieke

Vandaag ben ik als “model” aanwezig geweest bij het Event “van Dippen tot Dimmen” van Mieke Kosters.

Om 9.00 moesten we aanwezig zijn maar helaas, zoals altijd bij de NS Als ik met de trein reis, hadden we vertraging en kwam ik pas om 9.20 aan. Ik moest dus gelijk door voor het passen van jurkjes van Carla (die in Amsterdam zit met haar winkel) en uiteindelijk zijn er 3 jurkjes voor mij uitgekozen: 1 oranje, 1 gele en 1 zwarte, jurken die ik ook best mooi vind maar waar ik zelf niet zo snel voor zou kiezen omdat ik zelf nogal “veilig” ben.

Vervolgens was het tijd voor de training van catwalkcoach Mandy. Ze legde ons uit hoe we moesten lopen en waar we aan moesten denken. Ook werden we gefilmd en konden we daarna het filmpje terug zien en moesten we elkaars verbeterpunten zeggen. Ik vond dat Mandy het heel leuk deed en ons goed advies gaf.

event Mieke 1 Event Mieke 2

Vervolgens was het  tijd voor de visagie en haar. Oké haar was even snel wat krul erin en that’s it en ook de make-up was heel subtiel gewoon wat poeder, oogschaduw, mascara, lippenstift en dat was het maar voor iemand die nooit make-up draagt is dat natuurlijk ook gewoon prima, teveel past ook niet bij mij.

Event Mieke 3Event Mieke 4

En toen was het SHOWTIME! Men vertelde een kort verhaaltje over wie we zijn en hoeveel we zijn afgevallen. We moesten 3 x op maar het was echt haast en vliegwerk want het ging enorm snel en met maar 5 modellen moet je je dan snel omkleden maar gelukkig ging dat allemaal goed en ben ik niet in mijn haast gestruikeld (ja daar was ik echt bang voor!).  Het was wel heel bijzonder om applaus en gejuich te krijgen bij opkomst. De eerste keer was het spannend maar toen ik de 2e keer op moest stond ik echt te trillen waar dat vandaan kwam? Geen idee maar misschien dat toen de zenuwen pas kwamen?

Event mieke 5 Event Mieke 6

Na de lunch hebben wij ook in de zaal gezeten en kregen wij het verhaal van Mieke ook mee, het was heel interessant om te horen en toch weer wat nieuwe tips te krijgen, al ken ik “het geheim” Natuurlijk al best goed, je steekt er altijd wel weer wat van op. Ze vertelden over de DIP (denken in problemen) en de DIM (denken in mogelijkheden) waar je uiteindelijk naartoe moet. Het is juist belangrijk om niet overal een probleem van te maken maar kijken naar de mogelijkheden die er dan zijn.

Tijdens het event moesten we nog een keer opkomen om ons verhaal te doen. Mieke vroeg om wat tips voor anderen, mijn ervaring en de mensen in de zaal mochten ons ook vragen stellen, dit vond ik toch wel enorm spannend. Ik ben daarna iets eerder naar huis gegaan omdat ik anders de hele dag mijn kinderen niet zou zien en morgen is ook een dag dat ik erg druk ben en ze dus minder zie vandaar dus mijn keus om iets eerder te gaan. Ik vind Mieke trouwens een geweldige vrouw, ze verteld heel leuk en is ook ontzettend lief.  Ook de andere dames vond ik super aardig en spontaan, erg leuk.

Event Mieke 7

Aan het eind kregen we ook een goodiebag mee met allerlei leuke dingen erin maar het allerleukste het boek De Little black Dress challenge waarin je stap voor stap leert hoe je alles het beste kan aanpakken en leuke opdrachten. Je kan meer lezen over de boeken van Mieke op haar site: Mieke Kosters. Het grappige vond ik dat de Flair er ook in zit van een paar weken terug, waar ik zelf in sta.

Event Mieke 8

Het allerleukste is dat ik voor mezelf een Goodiebag heb gekregen MAAR ik mag er ook 1 tje weg geven (wel zonder de prosecco want die past niet in een envelop 😉 ) dus wil jij kans maken op de goodiebag met het nieuwste boek van Mieke? En daarnaast ook een leuke Flair tas? Laat dan een leuke reactie achter waarom jij graag deze goodiebag zou willen winnen. Het zou leuk zijn als jullie ook mijn Facebookpagina willen liken en het bericht willen delen, 3 oktober zal ik een winnaar loten

De winnaar is geworden: Monique zie hieronder bij de reacties onder jou reactie wat je moet doen 

Liefs,

Kelly

Facebook Comments

35 Comments on Event: Van Dippen tot Dimmen Mieke Kosters + WINACTIE winnaar is bekend

 1. healthkelly
  2 oktober 2015 at 12:58 (3 jaar ago)

  Het zijn super boeken maar niet om de meuk van het gezonde te onderscheiden dat moet je zelf doen

  Beantwoorden
 2. Tjitske
  2 oktober 2015 at 09:35 (3 jaar ago)

  Wat een mooie inspiratie verhaal. Ik ben een echte emo-eter en zou graag de extra kilos eraf willen hebben. Graag zou ik willen werken aan een gezond eetpatroon samen met onze kinderen en as man. Als kok zijnde weet je wel wat gezond is maar vaak is het het steuntje in de rug die je nodig hebt.
  Het zou mooi zijn om 7 kilo eraf te hebben als we gaan trouwen in juli.
  Groetjes Tjitske

  Beantwoorden
 3. cynthia stroo
  2 oktober 2015 at 08:03 (3 jaar ago)

  Ik zou graag deze goodiebag willen winnnen. Ik ben al druk bezig met gezond doen en ben 11 kilo kwijt. De laatste 6 willen er maar niet af dus ik kan echt wel een steuntje in de rug gebruiken. Ik heb al een paar keer gegoogled naar Mieke Kosters maar de stap nog niet genomen. Deze goodiebag komt op het juiste moment………….

  Beantwoorden
 4. Chantal
  2 oktober 2015 at 07:12 (3 jaar ago)

  Ik zou graag de goodiebag willen winnen. Ik ben al een tijd op zoek naar een gezonde levenstijl en kan wel wat inspiratie gebruiken!

  Beantwoorden
 5. annica
  2 oktober 2015 at 06:48 (3 jaar ago)

  Wauw wat zie je er prachtig uit. Ik heb nog even te gaan maar weet zeker dat dat helemaal goed gaat komen. Mag ik ook voor iemand winnen? Mijn zusje is jarig en kan wel even wat positiviteit gebruiken… zou graag deze tas naar haar opsturen. Ze woont in spanje namelijk en kan haar alleen via Skype app of post een knuffel geven… Dit zou zo leuk zijn om haar te verassen ♡

  Beantwoorden
 6. Jolanda
  1 oktober 2015 at 07:24 (3 jaar ago)

  Ik zou graag het pakket winnen dan heb ik altijd een steuntje in de rug.

  Beantwoorden
 7. heidi koelewijn
  28 september 2015 at 18:12 (3 jaar ago)

  Ik zou heel graag de goodiebag willen winnen omdat mijn leven totaal op zijn kop is gezet en ik nu bezig ben het weer opnieuw vorm en invulling te geven ik zou dus heel blij zijn met al die leuke en goede tips 😀

  Beantwoorden
 8. Kim
  28 september 2015 at 12:29 (3 jaar ago)

  Hoi Kelly,

  Wat zie jij er super uit!
  Ik zou de goodiebag wel willen winnen op mijn verjaardag, die toevallig zaterdag is! Dan kan ik er misschien net zo mooi uit gaan zien als jij 🙂
  Ik heb een boost nodig om die knop weer om te zetten, het lukt nu niet helaas.
  Maar respect voor wat jij bereikt hebt!

  Beantwoorden
 9. Anita H.
  28 september 2015 at 12:27 (3 jaar ago)

  Ik maak graag kans op de goodiebag omdat deze items goed kan gebruiken. Ik heb nog niet het genoegen gehad om een boek van Mieke in te zien. Dus ik ben ook heel benieuwd.

  Beantwoorden
 10. Mel
  27 september 2015 at 13:36 (3 jaar ago)

  Super Leuk,
  Want alle Tips zijn zeer welkom <3

  Beantwoorden
  • Chantal
   27 september 2015 at 18:24 (3 jaar ago)

   Super leuk hoe je bent gestyled!
   ik lees je blog met plezier! Krijg er een hoop inspiratie van! Ga zo door!

   Beantwoorden
 11. Anita
  27 september 2015 at 11:12 (3 jaar ago)

  Wat een te gekke blog zeg!!! Super om te lezen!!!

  Beantwoorden
 12. carin
  27 september 2015 at 10:14 (3 jaar ago)

  Ik kende je blogs nog helemaal niet maar ben nu stiekem alles aan het terug lezen, erg leuk! en dat je zo verloting doet is ook super lief, ga zo door!

  Beantwoorden
 13. Maroeska
  27 september 2015 at 08:36 (3 jaar ago)

  Hey Kelly, wat zie je er te gek uit in die mooie jurkjes! Zoals al eens eerder aan je hebt laten weten via FB ben jij een voorbeeld voor mij bijna even groot en even veel kilo’s te verliezen als jij al gedaan hebt! Vriendinnen waren enthousiast over de Mieke methode en heb hen mijn boeken ( 2) uitgeleend maar nu heb ik er zelf geen meer! Dus als ik deze godiebag zou winnen heb ik weer mijn houvast. Door mijn nekhernia ben ik nog niet fit en een hele dag naar zo’n event zit er nog niet in dus ik had niet de mogelijkheid om zelf de godiebag in ontvangst te nemen!

  Beantwoorden
 14. monique
  27 september 2015 at 08:20 (3 jaar ago)

  Hey kelly,

  Je ziet er super uit! Ik zou graag de goodiebag willen winnen omdat het bij mij even niet zo goed gaat. Knop is al half om maar moet nog een stukje verder zodat ik er volop tegen aan kan. Ik heb nog geen een boek van mieke dus ik hoop dat ik deze win zodat zij mij het laatste zetje kan geven.

  Liefs Monique

  Beantwoorden
  • healthkelly
   28 september 2015 at 18:20 (3 jaar ago)

   De aanhouder wint als je maar door blijft zetten

   Beantwoorden
 15. Adrienne
  26 september 2015 at 22:04 (3 jaar ago)

  Wat ben jij geweldig Kelly! Ik heb bewondering over wat jij allemaal bereikt hebben over hoe jij anderen kan inspireren Ik word daar blij van en motiveert mij om vooral dóór te gaan.
  Ik heb genoten van je verhaal over het little black dress event en wens je veel geluk toe. Dat geluk hoop ik ook te vinden en zou daarom graag het pakket willen winnen.
  Liefs, Adrienne

  Beantwoorden
 16. tanja
  26 september 2015 at 21:26 (3 jaar ago)

  hallo kelly,

  Wat leuk om te lezen wat je allemaal mee maakt.
  Motiveert ook echt.
  Zelf merk ik dat de strijd heel moeilijk vind en moeizaam gaat. sta regelmatig gewoon een paar weken stil. Maar mag niet klagen de eerst 10 zijn er al af.
  En heb nog een lange weg te gaan.

  liefs, tanja

  Beantwoorden
 17. Miranda
  26 september 2015 at 21:16 (3 jaar ago)

  Ziet er uit als een geweldige dag! Jullie ‘modellen’ zagen er allemaal goed uit in de uitgekozen jurkjes! Mijn ‘knopje’ wil helaas nog steeds niet (weer) om. Hopelijk zorgt dit laatste boekje van Mieke weer voor de omschakeling en ga ik 2016 in met wat minder kilo’s.
  Ga zo door; je bent een inspiratiebron!

  Beantwoorden
 18. Elien
  26 september 2015 at 20:25 (3 jaar ago)

  Wauw! Klinkt als een super dag met veel ervaringen. Leuk dat jij je ervaringen hebt mogen delen met iedereen en ook de methode van Mieke! Ik vind het super knap hoe je dit hebt gedaan en je mag er echt zijn in deze jurkjes, vooral meer dragen dus ;). Ik zou zelf ook graag beginnen aan het afval avontuur maar heb het geheim nog niet kunnen vinden. Het zou me super lijken om de bag te winnen zodat ik hopelijk ook zo’n succesverhaal krijg. ( deze gun ik iedereen) straal meid! Je mag er zijn!:)

  Beantwoorden
 19. miranda
  26 september 2015 at 19:53 (3 jaar ago)

  Klinkt leuk zo’n dag en wat zie je er mooi uit in de jurken!
  Ik zou graag willen winnen omdat de kilo’s na de zwangerschap er nog af moeten en heb ik een extra steuntje nodig en dit boek kan mij daarbij helpen! 🙂
  Groetjes, Miranda

  Beantwoorden
 20. Joska
  26 september 2015 at 19:41 (3 jaar ago)

  Ik zou heel graag willen winnen…
  Omdat ik echt geloof in de methode van mieke.
  Ik ben aardig op weg maar soms raak ik de regie kwijt. Misschien dat dit boek mij de duw in de rug geeft die ik nodig heb.

  Beantwoorden
 21. Bianca
  26 september 2015 at 19:29 (3 jaar ago)

  Ik zou graag de goody bag willen winnen om de draad van het afvallen weer op te pakken met het boek van Mieke, maar ook om jouw artikel in de flair te kunnen lezen ☺. Die heb ik gemist…..

  Beantwoorden
 22. Maartje
  26 september 2015 at 19:20 (3 jaar ago)

  Ik zou het heel graag willen winnen! Ik ben in mei begonnen met de methode van Mieke, ben al 6,5 kilo kwijt, maar ik moet voor mijn gezondheid toch nog minimaal 10 kilo kwijt. Een nieuw boek biedt nieuwe inspiratie en dat kan ik wel gebruiken! Bovendien zou het natuurlijk een super leuk verjaardagscadeau zijn (deze jongedame wordt op 3 oktober alweer 47 jaar jong 😉 )

  Beantwoorden
 23. Inge
  26 september 2015 at 19:19 (3 jaar ago)

  Ik heb een hele sexy little black dress, maar hij is helaas een maatje te klein. Deze goodiebag zou net het zetje in de rug zijn om er weer in te passen!!

  Beantwoorden
 24. Marieke de Boer
  26 september 2015 at 19:10 (3 jaar ago)

  Ik zou het pakket willen winnen omdat ik het boek wel kan gebruiken. Heb het boek bikini-challenge gevolgd, waardoor ik tijdens mijn vakantie goed in mn vel zat, maar daarna is het nog niet gelukt om de draad op te pakken dus het zou heerlijk zijn als ik met dit boek van dippen naar dimmen kan gaan!!!

  Beantwoorden
 25. bar1974
  26 september 2015 at 19:03 (3 jaar ago)

  Hoi Kelly,

  Wat een super resultaat heb jij bereikt zeg. Iets om trots op te zijn!
  Ik heb alle boeken van Mieke, behalve de laatste.
  Ik zou dol graag het pakket willen winnen. En vervolgens weer lekker gaan knallen. Ben dol op goodie bags 🙂 en wil ook dolgraag weer een mooi jurkje aan…..
  Groetjes,
  Barbara

  Beantwoorden
 26. Erna
  26 september 2015 at 19:02 (3 jaar ago)

  Ik zou hem graag willen winnen want dan kan ik straks tijdens mijn herstel heerlijk het boek lezen en na mijn genezing er weer hard tegenaan.

  Beantwoorden
 27. Jessica
  26 september 2015 at 18:57 (3 jaar ago)

  Wat een super leuke dag heb je vandaag beleefd zeg. Dank voor je blok daarover.
  Ik zou graag de goodybag willen winnen en waarom…. Nou om eerlijk te zijn wil ik heel graag mieke’s boek. Ik kan het helaas niet betalen. Geen enkel boek van haar. Daarom mijn nood oproep.

  Beantwoorden
  • healthkelly
   28 september 2015 at 18:28 (3 jaar ago)

   Wat jammer dat je het boek niet kan kopen maar misschien haal je wel al wat tips uit mijn berichten ?

   Beantwoorden
 28. priscilla brai
  26 september 2015 at 18:57 (3 jaar ago)

  ik kon er helaas niet bij zijn, maar ik heb nu een goede impressie hoe het daar was.
  jullie zien er stralend uit, dus die nieuwe lifestyle werpt zijn vruchten af!
  ik zou graag jullie voorbeeld volgen en voor 16-2-2016 mijn ideale zelf willen zijn omdat ik dan 12,5 jaar samen ben met mijn partner. tijdens ons diner mag een little black dress niet ontbreken ;).

  Beantwoorden
 29. Dominique
  26 september 2015 at 18:51 (3 jaar ago)

  Hoi Kelly!

  Wat geweldig dat je zoveel afgevallen bent! Je ziet er super uit. Ik ben druk bezig met de boeken van Mieke en begin langzaam de geheimen te ontdekken. Helaas gaat het toepassen nog niet helemaal goed. Ik heb een prachtig zwart jurkje in mijn kast hangen van enkele jaren geleden die ik graag deze kerst weer aan zou kunnen. The LBD challenge zou dus erg welkom zijn!

  Beantwoorden

1Pingbacks & Trackbacks on Event: Van Dippen tot Dimmen Mieke Kosters + WINACTIE winnaar is bekend

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge