My Posts

En onze "My First Holiday" reis ging naar…..

En onze “My First Holiday” reis ging naar…..

Wij moesten al die tijd onze mond houden maar inmiddels is er een persbericht uitgebracht en kan ik jullie nu eindelijk vertellen waar onze reis naar toe ging en voor welk programma..

Het programma waar we aan mee gaan doen is “My First Holiday” een nieuw programma wat wordt uitgezonden vanaf 3 januari op RTL 5. In dit programma gaan mensen hun allereerste reis naar het buitenland maken en worden zij dus gevolgd door de camera, wij dus ook.

Bekendmaking reis

De bekendmaking van waar wij naartoe gingen was heel speciaal want Jamai Lohman kwam de zondag van te voren ons vertellen waar we naartoe zouden gaan. En dat was voor ons ook een totale verrassing want wij dachten dat er “gewoon” een productie team kwam. Dat Jamai in onze straat rondliep heeft wel heel wat stof doen opwaaien, de ene dacht dat we een prijs hadden gewonnen en de ander pakte de kans om met hem op de foto te gaan, wat hij overigens met heel veel plezier deed. Jamai is een super toffe man en ook als de camera uit is neemt hij tijd voor een praatje, een foto en gezelligheid.

vakantie-c-1
Maar ja waar zijn we nu geweest????? * Trommelgeluid *

Curaçao

Sommige hadden het dus al goed geraden maar we mochten gewoonweg niks zeggen tot er meer bekend gemaakt zou worden over het programma.

curacaoGeweldige ervaring

Wij hebben echt een geweldige ervaring gehad en genieten nog dagelijks volop. Mijn man wilde nooit vliegen en inmiddels is hij om en heeft toch wel ingezien dat naast Nederland het buitenland ook mooie plekjes heeft. We hadden dit veel eerder moeten doen. Onze reis is natuurlijk zonder kinderen geweest en dat heeft ons heel veel goeds gebracht, we zijn dichter bij elkaar gekomen, hebben echt tijd gehad voor elkaar en de romantiek is weer terug.
We hebben ook super leuke dingen gedaan, lekker gegeten en aan het eind iets heel speciaals meegemaakt… maar daarvoor moet je maar even naar de uitzending kijken want ik ga niet alles verklappen ????

Verbaasd

Ik was overigens wel erg verbaasd, wij mochten namelijk niks bekend maken en ineens werd ik door iemand uit mijn vriendenlijst getagd in een persbericht waarbij onze namen ook werden genoemd, en daar wisten wij dus nog niks van ????
Maar inmiddels heb ik toestemming gekregen om het bekend te maken. Ben je benieuwd naar het bericht? Kijk dan op de site van Jamai  ennuh tegen de tijd dat wij in de uitzending komen laat ik het jullie natuurlijk weten…

Ben jij weleens op Curaçao geweest? En gaan jullie kijken naar my first holiday ?

liefs-kelly

Facebook Comments

<!– advertentie 3

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

7 Comments on En onze “My First Holiday” reis ging naar…..

 1. Barbara

  26 november 2016 at 15:45 (4 weken ago)

  Wat leuk! En bijzonder om mee te maken! Tuurlijk fa ik kijken!

  Beantwoorden

  <!– .children

 2. <!– #comment-##

 3. Nicole

  26 november 2016 at 08:09 (4 weken ago)

  Ben 2 dagen op Curacao geweest toen ik op Aruba woonde. Best leuk eiland al vond ik Aruba leuker maar was bevooroordeeld natuurlijk
  Nicole onlangs geplaatst…Jij hebt toch altijd weekend?My Profile

  Beantwoorden

  <!– .children

 4. <!– #comment-##

  • Healthy Kelly

   1 december 2016 at 15:13 (3 weken ago)

   Zeker weten ???? Al is het ook mega spannend want we weten niet hoe ze ons “neer gaan zetten” op tv ???? Maar ze zeiden dat ze er iets heel moois van gaan maken
   Healthy Kelly onlangs geplaatst…Meer bekendheid voor je blogMy Profile

   Beantwoorden

  • <!– #comment-##

  <!– .children

 5. <!– #comment-##

 6. lodi

  25 november 2016 at 18:15 (4 weken ago)

  Wauw wat klinkt dat heerlijk zeg en helemaal om eens met zijn tweeën op pad te gaan.

  Beantwoorden

 7. <!– #comment-##

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...