My Posts

Eiwitrijke voeding van Vitadis

Eiwitrijke voeding van Vitadis

 

Ik kreeg een aanbod om het proefpakket van Vitadis uit te testen omdat dat momenteel niet helemaal passend is binnen mijn “schema” heeft Danique het voor mij getest. Ze deelt haar ervaring graag met ons.

Vitadis is opgericht in 2013 door vader en zoon Humphrey Fridt, vanuit hun visie op algehele gezondheid met specialisatie voeding en sport. Vitadis staat voor kwaliteit, een goede service en klanten krijgen 14 dagen bedenktijd.
Vitadis is in 2014 uitgeroepen tot “beste dieet” en de producten bestaan uit handige, snel te bereiden of kant en klare producten. Zo zitten er bijvoorbeeld pannenkoeken, havermout, repen, shakes etc in om zo gevarieerd te werk te gaan. De prodcuten bestaan uit vooral eiwitrijke en koolhydraat arme (dus niet geheel zonder koolhydraten) producten.

Ik ben zelf voorstander van gewoon eten, de mensen die mij al langer volgen weten  dit ook, maar ik kan me best voorstellen dat je soms even een “zetje” nodig hebt om op gang te komen en als ik Danique mag geloven dan is het zeker de moeite waard. Ik stelde haar een aantal vragen om een beter beeld te krijgen.

Wat vind je van de producten van Vitadis in het algemeen? 

Ik vind ze erg lekker en vooral de snacks waren heerlijk. Zo at ik tussendoor wel eens een lekkere chocolade wafel, chocolade bolletjes, en heerlijke toetjes. Wat me wel op viel was dat ik bij de havermout beter iets minder water kon gebruiken omdat het anders echt te dun was, althans voor mij, maar ik hou wel van wat stevige havermout.
Ook de soepen die erbij zaten vond ik over het algemeen erg lekker, maar vooral de snacks waren echt een feestje.

vitadis-3

Heb je tussendoor een honger gevoel gehad? 

Nee eigenlijk helemaal niet, dat verbaasde mij ook wel moet ik bekennen. Ik dacht “oh nee ik ga nu echt honger krijgen” maar dat was niet het geval. Waarschijnlijk komt dat ook wel door de tussendoortjes die erbij zaten en je eet verschillende momenten op een dag.

vitadis

Heb je tijdens het dieet klachten ondervonden? 

Ik heb de eerste 2 dagen iets wat hoofdpijn gehad maar het was ook best warm dus ik denk dat het daar mogelijk aan heeft gelegen? Ik heb verder eigenlijk geen klachten ondervonden.

Hoe gaat de begeleiding? 

In principe doe je het zelfstandig maar je kan via een app altijd informatie vinden, ook kan je daar je resultaten in bij houden, al heb ik die niet echt gebruikt. Ik heb vooral gekeken op een lijstje wat erbij zat waarop stond wat je op welk moment kunt eten.

vitadis-4

Heb je resultaat behaald en zou je het anderen aanraden?

Ik heb zeker resultaat behaald. Ik heb het weekpakket “slanker leven plan” gebruikt en ben daarmee 2 kg afgevallen, daarbij moet ik wel eerlijk bekennen dat ik 1 x heb gesnoept op een feestje wat ik had. Ook is mijn taille met 3 cm geslonken, dat vind ik best wel een goed resultaat. 
Ik kan de producten ook zeker aanraden eigenlijk was alles wel lekker, alleen de crackers vond ik persoonlijk iets minder. Ik denk wel dat je het vooral moet gebruiken als een goede “opstart” en om  even een boost te krijgen om vervolgens zelf door te gaan met gezonde voeding. Ook kan je losse producten bestellen en ik ga dat zeker overwegen om te doen, met name de snacks omdat je dan toch iets verantwoorder kunt snacken.

vitadis-2

Ben jij al bekend met Vitadis? Kijk voor meer informatie op Vitadis.nl

Bedankt voor het testen en het delen van je ervaring Danique ????

Liefs Kelly

Dit is een gesponsord berichtof een bericht waar ik producten voor heb ontvangen (1)

Facebook Comments

<!– advertentie 3

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...