Zo dat is wel weer even geleden dat ik een blog post heb geschreven. Dat heeft wel zo zijn redenen, ik had het bet druk. Omdat ik ook al wat privé berichtjes kreeg hoe het met me gaat heb ik besloten even een update te schrijven… Want hoe komt het nu eigenlijk dat ik zo lang afwezig ben? En er zijn toch wel wat dingetjes veranderd in mijn leven..

Best erg maar ik heb gewoon al een paar weken niks meer geschreven. Mijn laatste blog was over het thuis sporten en vervolgens was er radio stilte… Maar ik heb in de tussentijd niet stil gezeten.

Nieuwe baan

Laten we maar gelijk beginnen met goed nieuws: ik heb een nieuwe baan. Ik werk sinds kort bij een bedrijf als zorgcoördinator. Ik plan de huishoudelijke zorg in en stuur een team aan. Iets wat ik echt super leuk blijk te vinden.

Eerder schreef ik al dat ik op mijn vorige werk een opleiding ging doen. Helaas ben ik daar inmiddels mee gestopt. Niet omdat ik het niet aan kon maar omdat het in deze huidige functie niet helemaal passend is. Ik ga niet teveel uitwijden over het hoe en waarom maar wat ik wel kan zeggen is dat ik op mijn oude werk voor mijn gevoel niet verder kwam. Ik wil vooruit en dat lukte daar niet goed. Ook de manier van omgang met de mensen sprak me niet helemaal aan. Dat bleek ook maar weer toen ik mijn baan ging opzeggen en niet eens mijn maand uit hoefde te werken. Ik mocht gelijk 2 dagen later vertrekken…

Maar goed inmiddels werk ik sinds 11 februari bij mijn nieuwe werkgever en ik heb het enorm naar mijn zin. Deze baan is me echt op mijn lijf geschreven en daarnaast hoef ik nu ook geen avonden en weekenden meer te werken wat best ideaal is. Het werken in de zorg mis ik niet, ik kom namelijk alsnog heel veel bij cliënten maar dan voor de intakes en bij problemen etc.

Fotografie

Naast mijn werk heb ik me ook meer gericht op mijn hobby fotograferen. Dat is meer een uit de hand gelopen hobby geworden… Ik heb een eigen thuis fotostudiootje (waar we ook ons sporthok hebben), en ik krijg bijna ieder weekend wel mensen over de vloer die foto’s komen maken. Super leuk! Maar ook wel druk vanwege het nabewerken enz.

Ik had ook niet verwacht dat dit zo storm zou lopen en dat ik er mijn weekenden mee kan vullen. Maar zoals ik al zei: ik vind het echt super leuk! Wil je meer van me zien? Kijk dan op mijn facebook pagina Kelly van der Pol Fotografie.

Gezin

En natuurlijk heb ik ook nog mijn gezin. Daar moet ik ook tijd aan besteden haha. Ik probeer alles zo goed mogelijk te verdelen. Plannen kan ik heel goed maar voor mezelf dingen plannen daar ben ik wat minder goed in. Meestal zet ik mij dan op de tweede plaats.

Thuis heb ik ook wel wat meer regel dingen gehad. Zo kan ons zoontje van 6, die in groep 3 zit, niet goed lezen en schrijven en krijgt hij daar extra begeleiding voor. Iedere dinsdag middag ga ik met hem naar therapie en 4 x per week krijgt hij een uurtje extra 1 op 1 begeleiding. We zien hem wel groeien maar het gaat langzaam… Maar zoals ik altijd zeg: er zijn hoogvliegers en laagvliegers en uiteindelijk komen ze er allemaal wel.

Onze dochter is inmiddels alweer 9 en die doet het super op school. Ze heeft het goed naar haar zin en doet nog steeds met regelmaat modellenwerk wat ze enorm leuk vind. Acteren vind ze dan het allerleukste.

En waarschijnlijk willen jullie ook weten hoe het gaat met mijn gewicht? Ik blijf momenteel stabiel maar ga sinds deze week weer verder knallen en echt momenten inplannen om meer te bewegen. Zo hoop ik nog meer kilo’s kwijt te raken.

Zo dit was weer even een update.. Zoals je ziet ben ik dus best druk…

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge