My Posts

De verschrikkelijke huisvrouw….

De verschrikkelijke huisvrouw….

De verschrikkelijke sneeuwman daar zul je vast weleens van gehoord hebben? Maar wist je dat er ook zoiets bestaat als een verschrikkelijke huisvrouw? Nooit van gehoord? Nou vanaf nu dan wel want ik beken: ik ben een verschrikkelijke huisvrouw en dat is misschien wel zacht uitgedrukt…. Maar voor alle vrouwen die zich, net als ik, een verschrikkelijke huisvrouw voelen: ik denk dat ik de oplossing heb!!

Hoe vaak mijn man en ik al wel niet een discussie hebben gehad over het huishouden is eigenlijk niet meer op 1 hand te tellen (en zelfs ook niet op 2 * schaam*). Dat komt ook wel een beetje omdat hij ENORM perfectionistisch is en ik gewoon wat “slordiger”. Ik vind het zelf bijvoorbeeld geen probleem als er tijdens het avondeten nog wat speelgoed rondslingert, dat kan na het eten ook opgeruimd worden. Mijn man echter gaat als eerste als hij thuis komt als een wervelwind door het huis door alle spulletjes die hij tegen komt weg te leggen om daarna pas aan tafel te gaan. Heel irritant kan ik je vertellen! Maar ik heb een oplossing gevonden waar zowel mijn man als ik heel blij mee zijn… En ik kan je alvast verklappen: poetsen vind ik nu echt leuk worden! (ja echt het kan!)

Prowin

Ik ben niet zo’n sloddervos dat ik de boel maar de boel laat ik zorg er wel voor dat alles netjes is maar in mijn eigen tempo wanneer het mij uitkomt. Ik irriteer me soms aan dingen die ik niet handig schoon krijg, zo ook onze toilet. Onze toilet was gewoon niet meer goed schoon te krijgen en ik baalde daar zo enorm van. Totdat ik een geweldig filmpje tegen kwam van pro-WIN waarbij je schuim in de toiletpot krijgt en je toilet goed gereinigd wordt. Ik was dol enthousiast en dacht: dat moet ik hebben!! Ik heb contact gezocht met iemand die een paar dagen later het mij kwam laten zien en jeetje wat was ik verbaasd: mijn wc straalde weer en zelfs de kalk en urinesteen was weg!! HOERA!

Nicole, want zo heet ze, had ook nog meer spullen meegenomen waaronder de alleskunner. De naam zegt het al: dit product kan (bijna) alles. Overal waar je met water mag schoonmaken mag ook de alleskunner op. Zo kan je er vlekken mee uit kleding krijgen, je tafels en aanrecht poetsen, je auto poetsen, vuile schoenen weer schoon krijgen en zelfs vlekken uit de bank krijgen. Jaja dacht ik nog eerst zien en dan geloven. En natuurlijk zei ze daar geen nee tegen. Een grote vlek in mijn autostoel werd ingezet met schuim, 10 minuten in laten trekken, nat afdoen en het was weg! Je begrijpt waarschijnlijk wel dat ik daar nog enthousiaster van werd? En dat werd alleen maar meer toen ik zelf aan de slag ging..

*Foto van het matras van mijn zoontje

 

Ik besloot die dag een pakket met diverse producten aan te schaffen (een aanslag op mijn vakantie geld haha maar het is het nog steeds meer dan waard!!) en ben de dagen erna flink gaan poetsen. Het matras van mijn zoontje die een grote plasvlek had omdat de nacht ervoor zijn plamatje niet goed lag en hij juist die nacht in bed plaste kreeg ik goed schoon zonder moeite. De vloer werd weer mooi glanzend, vieze kinderhandjes kreeg ik weggeveegd op deuren, vuile badkamer waar ik steeds oranje aanslag op terug kreeg (achteraf gezien van de “troep” die ik daar steeds op gebruikte), en nog veel meer. Mijn man wist niet wat hem overkwam ik bleef maar poetsen. En het aller mooiste: de producten zijn mileuvriendelijker dan de meeste producten uit de supermarkt en je bespaard ook nog eens want met 1 fles alles kunner kun je ongeveer 1 – 1,5 jaar doen. Nooit meer sjouwen met flessen uit de supermarkt of last van overvolle keukenkkastjes, Fijn toch?

En nog steeds vind ik nieuwe dingen wat ik kan doen om alles schoon te maken. De meest hardnekkige vlekken krijg ik er gewoon uit terwijl ik voorheen misschien wel iets weggegooid zou hebben omdat ik het niet meer schoon kreeg. Het is nu zelfs een uitdaging om de meest hardnekkige vlekken of poets problemen op te lossen en tot nu toe lukt het me iedere keer weer zonder al te veel moeite ????

Consulent

Ik was zelfs zo mega enthousiast dat Nicole me uitnodigde om eens gratis mee naar Duitsland te gaan waar ik een start seminair kon bijwonen om me daarna eventueel in te schrijven als consulente. Nou ook daar werd ik nog enthousiaster en heb besloten dat ik deze uidaging gewoon ga aanpakken: ik ga het gewoon doen!! Ik ben proWIN consulente gewoon omdat ik zelf zo mega enthousiast ben over de producten en ik heb ontdekt dat echt de meest hardnekkige vuiligheden schoon worden. Maar het aller mooiste: poetsen duurt nu niet meer zo lang en in een mum van tijd ben ik klaar. En ja zelfs dat vervelende klusje van een oven, frietpan of BBQ is in mum van tijd opgelost ????

Nu heb ik een nieuwe missie erbij in mijn leven: huisvrouwen en mannen helpen met hun poetsproblemen of gewoon hen helpen door het poetsen wat aangenamer en sneller te maken. Dan zul je wellicht misschien denken: hoe dan??? Nou heel simpel: ik kom graag eens bij je langs om het een en ander te demonstreren 1 op 1 in ruil voor een bakje koffie of thee. Helemaal vrijblijvend en GRATIS! Sterker nog: je krijgt van mij zelfs een leuk cadeau GRATIS (van +- 43 euro ) als je een demo boekt met meerdere mensen (geen aankoopverplichtingen toch een cadeau), en ik verzeker je: dat is toch echt wel een klein feestje hoor! Gaaf toch?
Dus zit jij met een probleem, wil jij advies over hoe je iets schoon kunt krijgen of wil je gewoon eens ervaren hoe het is om alles sneller en milieuvriendelijker schoon te krijgen? Mail me dan op info@prowinkelly.nl  en ja ik kom (bijna) in heel Nederland en zelfs een deel van België is geen probleem.

Je kan me overigens ook volgen op mijn nieuwe facebookpagina Prowin Kelly het zou leuk zijn als jullie mij daar ook volgen. Ik help jou en tegelijkertijd help jij mij ook met het oefenen van het geven van demo’s bovendien heb je dan gelijk eens een ontmoeting met Healthy Kelly, een win win situatie toch ? ????

Facebook Comments

<!– .post-meta

<!– .post-footer

<!– You can start editing here.

<!– #respond

<!– .post-content

<!– .article

You may also like...