Ik vind het steeds spannender worden nog 1 week te gaan en dan begint ons groot avontuur, of nou ja voor ons wordt het een groot avontuur want wij worden nu eenmaal niet dagelijks gevolgd door een filmploeg. Sterker nog: eigenlijk nooit!

In een eerdere blog vertelde ik al dat mijn man en ik samen op reis zouden gaan voor een tv programma. En inmiddels zijn we al volop bezig me de voorbereidingen, de spanning stijgt. Alle mini toiletspullen zijn gekocht, handbagage tassen hebben we aangeschaft, diarree remmers (tja je zou toch iets krijgen van het eten :O ) en voor mij erg belangrijk: toiletbril hoesjes, ik ben nu eenmaal  een “zeur” als het op wc’s aankomt.

Gaat het door?

Vorige week werd ik wat nerveus van een telefoontje wat ik kreeg van het programma de vraag was namelijk of we de vakantie 2 weken later konden plannen. Ik schoot toch wel een klein beetje in de stress want alles was nu geregeld en dat konden we niet omzetten, zal het nog wel door gaan? Maar gelukkig verzekerde ze me dat het dan gewoon 31 oktober door zou gaan. Het bleek namelijk zo te zijn dat de eigenaar van het bedrijf zelf met ons mee zou willen gaan op reis om het te regisseren maar nu gaan ze kijken of ze bij hem in de agenda wat kunnen verzetten en anders gaat er een andere regisseur mee. Pfff gelukkig maar dat het toch door kan gaan.

reizenWarm land 

We weten dat het een warm land wordt maar nog steeds weten we niet waar we naartoe gaan, en dat maakt het toch wel extra spannend omdat ik ook wel iemand ben die graag zelf een beetje de touwtjes in handen heeft.
Ik ben nu dus al op onderzoek uit gegaan naar eventuele vluchten die die dag vertrekken 😉 Maar ja dat blijkt toch best lastig te zijn als je niet weet met welke touroperator ze gaan, je ziet door de bomen het bos niet meer of beter gezegd alle vliegtuigen…
Inmiddels zijn er wel een hoop suggesties gegeven door andere mensen en hebben we zelf ook wel dingen bedacht. Onder andere:

 • Curacao
 • Aruba
 • Malediven
 • Miami
 • Florida
 • Hawai
 • Afrika
 • Mexico
 • Dubai
 • Marokko
 • Egypte
 • Bali
 • Kaapverdië
 • Mauritius

En zo zijn er nog veel meer landen die er genoemd zijn. Het feit blijft dat alle landen die er genoemd zijn volgens mij stuk voor stuk mooie landen zijn en ik heb er al mega veel zin in!
Nog een weekje wachten en dan weten we het want waarschijnlijk zitten we dan rond deze tijd of op Schiphol of al in het vliegtuig en eerlijk gezegd vind ik dat laatste ook enorm spannend, maar dat komt vast goed!

Naar welk land zou jij wel eens willen gaan? En heb jij nog tips voor mij m.b.t het vliegen?

liefs-kelly

Facebook Comments

5 Comments on De spanning stijgt…

  • Healthy Kelly
   24 oktober 2016 at 12:40 (3 jaar ago)

   Nee nog maar heel even… Zondag komen ze hier al filmen en hopelijk weten we dan misschien waar we naartoe gaan?
   Healthy Kelly onlangs geplaatst…De spanning stijgt…My Profile

   Beantwoorden

1Pingbacks & Trackbacks on De spanning stijgt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge