Na alle crash diëten, shakes en dat soort dingen ben ik er echt helemaal klaar mee. Mijn man attendeerde me erop dat ik jaren geleden zo goed bezig was toen ik een programma volgde. Ik stak in eerste instantie mijn kop in het zand tot ik vond dat hij gelijk heeft en dat ik weer gewoon NORMAAL moet gaan doen. Voor mij een reden voor de complete verandering. Ik maakte een afspraak en ben inmiddels een week onderweg. Hoe het me vergaat? Ik deel het graag met je. Ook heb ik nog een leuke actie speciaal voor mijn volgers..

Vorige week vrijdag stapte ik binnen bij de complete verandering. Ik maakte kennis met Thijs en Annemieke en had het gevoel dat ik gelijk in een warm bad terecht kwam. We kletste wat en voor de maandag erop had ik gelijk mijn intake gepland met Annemieke omdat het zo goed voor me voelde.

Intake

Vorige week maandag werd ik welkom geheten door Annemieke die nogmaals aan me vroeg of ik er klaar voor was. Meteen kwam dat warme en welkome gevoel weer en doordat het allemaal zo huiselijk voelt was ik ook gelijk op mijn gemak. Er werd me verteld wat de bedoeling is en ook werd er gelijk gezegd dat de weegschaal geen leidraad is maar hoe ik mij voel. Annemieke prikte er bij mij gelijk doorheen dat ik soms wat kan doorslaan met de weegschaal en mijn gewicht etc.

Tijdens de intake vertelde Annemieke dat ze het idee heeft dat ik in die 10 weken, waarmee ik nu start, veel zou kunnen bereiken. Door middel van sporten, gezond eten en mindset gaan we aan de slag en proberen we zoveel mogelijk resultaat te gaan behalen.

Eten

De eerste opdracht die ik kreeg was voor een week lang mijn eten bij houden door middel van een foto. Voordat ik iets in mijn mond ging stoppen moest ik er een foto van maken en door appen. Niet om mij af te keuren maar om mij bewust te maken wat ik allemaal eet. Ik moet eerlijk zeggen dat dit al best goed heeft gewerkt want ik was zo veel bewuster van wat ik at en als ik iets slechts wilde pakken deed ik dat toch maar niet omdat ik er een foto van moest maken.

Na de eerste week kwam ik weer terug bij Annemieke. Ze veroordeelde me absoluut niet over wat ik de afgelopen week heb gegeten. Er werd ook niet gezegd of het goed of slecht was. Na het wegen en meten kreeg ik uitleg over een week menu. Gelukkig is het geen week menu waarbij alles helemaal voorgeschreven is en mag ik in de avond ook gewoon met het gezin mee eten qua aardappels, groenten en vlees etc. Ideaal dus om te combineren met je gezin. Ik moet wel wat anders eten aangezien er veel volle producten worden aangeraden, iets wat tegenstrijdig is aan het “magere” wat ik normaal altijd deed. Maar ik moet zeggen ik eet nu 2 dagen zoals staat aangegeven en ik voel me al een stuk beter. Alleen mijn buik moppert wat omdat ik nu meer vezels en goede vetten enz binnen krijg, dat is natuurlijk even wennen.

Sporten

Natuurlijk hoort bij de complete verandering ook sport. Ook dit is weer kleinschalig. In groepjes van 6 tot max 12 (afhankelijk van de les) wordt er les gegeven. Zo is er keus uit cardio boksen, small group en hitt training maar ook ACB waarbij je een soort van yoga uitvoert. Door middel van de website kun je jezelf inschrijven voor een les. Ook mag je altijd een gratis proefles volgen.

Ik heb de eerste week een ACB en smallgroup les gevolgd. Op advies van Annemieke en Thijs mocht ik de eerste 2 weken maar 2 x per week sporten om rustig aan te starten. Deze week ga ik cardio boksen en een smallgroup les volgen. Na de eerste lessen zat ik bomvol energie en werd weer bevestigd hoe fijn het is bij de complete verandering. In plaats van ieder hun eigen weg gaan gingen we nog gezellig met de deelnemers wat drinken en wordt je gewoon opgenomen in de groep heel fijn.

Dit was in vogelvlucht een beetje hoe het is gegaan de eerste week. De komende 10 weken ga ik volop knallen en genieten van mijn proces naar de nieuwe ik. De ik die ik wil worden en die ik ook wil blijven. Ik ga er voor!
Mocht je nu ook denken: voor mij is het ook tijd voor actie!! Als je ook naar de Complete verandering gaat en je vermeld dat je via mij bij ze terecht bent gekomen dan krijg je maar liefst 10 % korting, dat is mooi meegenomen toch?

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge