Het komt steeds dichterbij: de uitzending van het t.v programma waaraan wij mee hebben gedaan. Ik vertel je vandaag in mijn blog over wanneer je ons kunt zien en ik laat een kleine sneak preview zien.. Spannend!!

Om even het geheugen op te frissen: mijn man en ik hebben meegedaan aan het nieuwe t.v programma “My First Holiday”  omdat mijn man en ik nog nooit in het buitenland op vakantie waren geweest. Wij zijn gelijk voor onze eerste reis naar Curacao  gestuurd, wat dus best wel een eindje vliegen is, maar hebben het daar super gehad. Al die tijd zijn we gevolgd door camera’s en hebben ze (bijna) alles vastgelegd en dit komt op t.v

Uitzending

Op vakantie werd al een beetje doorgeschemerd dat wij waarschijnlijk in 1 van de eerste afleveringen zouden zitten. Dit had te maken met wat voor reis we hadden gehad en omdat het toch best “bijzonder” was. Maar inmiddels weten we dat we ook daadwerkelijk in de eerste uitzending zitten en dus op 3 januari om 21.30 op t.v komen op rtl 5. Ik vind het wel mega spannend en ben heel benieuwd naar hoe het op t.v komt en wat de reacties zullen zijn. Ik heb ook begrepen dat er na de uitzending ook nog fragmenten verschijnen op RTL XL dus zelfs na de uitzending kan men ons nog bekijken…

Sneak Preview

Inmiddels zijn er ook allerlei spotjes op t.v waarbij men aankondigt dat het programma 3 januari start. Ik heb zelf nog geen spotje gespot waarbij wij alleen zichtbaar zijn maar wel in het algemene spotje kan je ons 2 x zien (voor de oplettende kijkers 😉 ) dus hier heb je alvast een kleine sneak preview van wat je kan verwachten….

Ben jij ook benieuwd naar het programma en ga je 3 januari de eerste uitzending kijken?

8 Comments on De datum van onze uitzending op t.v is bekend + een sneak preview

 1. Marian Zw.
  26 december 2016 at 14:29 (2 jaar ago)

  Ja ik ga zeker kijken, afgelopen jaar zelf voor het eerst zo ver met vakantie geweest, naar Curacao. Beniet of ik de mooie plekjes terug zie!

  Beantwoorden
 2. Linda
  26 december 2016 at 11:46 (2 jaar ago)

  Leuk! Als ik het niet vergeet ga ik zeker kijken!

  Beantwoorden
   • Healthy Kelly
    26 december 2016 at 10:08 (2 jaar ago)

    Nou ik dacht eerst wel pfff zijn we er nog niet ? Maar het was het waard toen we er eenmaal waren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge